På den jättelika mässan Computex 2023 i Taiwan samlas företag från hela världen för att bland annat presentera det senaste inom datorer och hårdvara. Efter tre års pandemi-uppehåll var både SweClockers och Inet på plats för att rapportera från händelsernas centrum och tar nu med sig massvis av intressanta nyheter, spännande upplevelser och insatta trendspaningar.

Höjdpunkt lagom till semestern

torsdag klockan 17:00 drar Inet igång veckans Dubbelklick och temat för streamen är givetvis nyheterna från Computex. Dessutom är det dags att fira lanseringen av den efterlängtade handhållna spelkonsolen ASUS ROG Ally, som ser ut att bli en riktig höjdpunkt för alla PC-spelsfantaster lagom till semesterfirandet.

MicrosoftTeams-image (26).png

Johan Backelin från Inet träffade flera välbekanta ansikten på Computex 2023 i Taipei.

Computex möter handhållen gaming

Inet-profilen Johan Backelin har haft förmånen att hårdtesta ROG Ally under en hel vecka på resande fot. I veckans livestream sammanfattar han upplevelserna, men vad tycker egentligen SweClockers är viktigast när det kommer till handhållet spelande? Var med i omröstningen och följ Inet Dubbelklick nu på torsdag.

Sändningen gästas dessutom av SweClockers utsände Emil Hallestad, som inte bara träffade samarbetspartners på Computex utan även assisterade redaktionen. Häng med!

I samarbete med Inet

inet-logo-black-RGB.png

Denna artikel produceras i samarbete Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.