Inet inleder höstsäsongen med buller och bång i ett nytt avsnitt av Megaklick. Nu på torsdag är det dags att bänka sig framför skärmen och hänga med när den välkända återförsäljaren i känd stil fyller livesändningen med exklusiva tävlingar, trevliga erbjudanden och intressanta gäster.

inet.jpg

Inköps-John och VD-Erik inspekterar godbitarna som går att vinna i Inet Megaklick.

Inet Megaklick #3 – Nu på torsdag 17:00

✅ Galna erbjudanden och drops
✅ Tävla om Starfield-bundle från AMD
✅ Vinn Xbox Series X i Xtra-tävling
✅ Tävla med AI-konst och smycka Inets kontor
✅ Intressanta diskussioner, skönt häng och mycket mer!

Den som hänger med i Megaklick kan se fram emot chansen att vinna en exklusiv Starfield-bundle från AMD, som utöver det efterlängtade spelet innehåller hårdvara av hög kaliber: Ryzen 7 7800X3D och Radeon RX 7900 XTX. Därutöver tävlas en Xbox Series X ut till tittarna – och mycket mer därtill.

Dessutom väntar finbesök av inga mindre än inköps-John och VD-Erik, som har ett och annat att säga till om när det gäller framtiden för Inet. Passa på att diskutera allt som har med Inet att göra, från utvecklingen av webbutiken till produktnyheterna i det växande sortimentet. Missa inte direktsändningen nu på torsdag klockan 17:00. Häng med!

I samarbete med Inet

inet-logo-black-RGB.png

Denna artikel produceras i samarbete Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.