Den som älskar spel, teknik och hårdvara får någonting alldeles extra att se fram emot när Komplett drar igång årets upplaga av Geek Week. Helt enligt traditionen blir det en fullspäckad vecka för just SweClockers, som fylls med riktiga godbitar för sanna entusiaster.

På måndag går startskottet för den stora Geek Week-tävlingen på SweClockers och en ny omgång startar varje dag ända fram till på fredag. Samtidigt blir det mängder av tävlingar, kampanjer och erbjudanden på Komplett.se för den som är på jakt efter en och annan smaskig uppgradering.

Komplett Geek Week - Start måndag 25 september

✅ Tävlingar varje dag måndag till fredag
✅ Komplett Swec-Bonanza start fredag 10:00
✅ Stor livesänd final i Komplett Bonanza Live
✅ Massvis av drops och erbjudanden hela veckan ut
✅ Överraskningar till helgen!

Stor final i Komplett Bonanza Live!

Kompletts välkända SweClockers Bonanza återkommer i direktsänd final. I studion väntar programledaren Jakob Vastamäki, som tillsammans med Kompletts alldeles egen Erik Järlestrand och gästen Martin Östlund från Corsair kommer att bjuda på en riktig helkväll för alla tittare – inklusive snurr på tävlingshjul och exklusiva drops för tittarna.

k_geekweek_q323_premier.png

Tävlingsvinster i Komplett Bonanza Live

I rutan kommer nämligen vinnarna i veckans tävlingar att bli uppringda i direktsändning och få snurra på det stora prishjulet. Dessutom väntar en och annan härlig överraskning. Häng med i Komplett Geek Week med start på måndag den 25 september och missa inte Bonanza Live på fredag den 29 september klockan 19:00.

Komplett Swec-Bonanza – Start fredag klockan 10:00!

Komplett SweC-Bonanza är en exklusiv specialkampanj som är riktad till alla medlemmar på SweClockers. Här plockas godbitar ur sortimentet till ett "gött pris" på något av det som entusiasterna önskar sig. Utbudet baseras delvis på önskemål från forumet. Prata om deals, ställ frågor och häng med i diskussionerna.

Swec-Bonanza på Komplett.se

Sponsormeddelande

Komplett Geek Week exklusivt på SweClockers

En hel vecka med roliga tävlingar, erbjudanden och direktsänd final i Bonanza Live. Häng med i Komplett Geek Week exklusivt för SweClockers och njut av allt en riktig teknikfantast kan önska sig. Start måndagen den 25 september!

Till Komplett Geek Week

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.