wheel.gif

Festivalveckan Komplett Geek Week är i full rullning på SweClockers. På fredag klockan 19:00 är det även dags för direktsänd final i Bonanza Live, där programledaren Jakob Vastamäki tillsammans med Kompletts alldeles egen Erik Järlestrand och gästen Martin Östlund från Corsair kommer att bjuda på en riktig helkväll för alla tittare – inklusive snurr på lyckohjul och exklusiva drops för tittarna.

Varje dag fram till final blir det samtidigt tävlingar på temat teknik och hårdvara. Dagens tävling handlar om konsten att bygga en liten dator, en ganska klurig sysselsättning. Små byggen är inte helt okomplicerade och den som ger sig in i SFF-svängen bör vara både erfaren och påläst.

Komplett Bonanza Live – Vinster i lyckohjulet

Var med i tävlingen och svara på några enkla frågor för att få chansen att bli uppringd i direktsändning under Komplett Bonanza Live och få snurra på det stora lyckohjulet, som är fyllt med massvis av trevliga tävlingsvinster. Lycka till!

Tävlingen pågår till den 27 september klockan 14:00. Den tävlande måste svara i telefon och vara med i direktsändningen för att få chans att vinna. Missa inte Komplett Bonanza Live på fredag klockan 19:00.

Konsten att bygga litet – ett populärt pussel

Att bygga litet är en av datorbyggarsfärens stora trender, som öppnar dörrarna till en mer lätthanterlig låda att placera på skrivbordet eller i TV-bänken. Trenden har särskilt fått fart eftersom chassitillverkare satsat stort på att få in en fot i segmentet som länge dominerades av nischade datorlådor. Numera finns dels superkompakta Small Form Factor-lådor (SFF) för den som vill ha en riktig utmaning, dels betydligt luftigare varianter som kanske främst tar sikte på den som är på jakt efter något mindre än den gamla skolans miditower-datorer.

Läs hela artikeln
Se alla erbjudanden på datorkomponanter

Sponsormeddelande

Komplett Geek Week exklusivt på SweClockers

En hel vecka med roliga tävlingar, erbjudanden och direktsänd final i Bonanza Live. Häng med i Komplett Geek Week exklusivt för SweClockers och njut av allt en riktig teknikfantast kan önska sig. Från måndagen den 25 augusti och hela veckan ut!

Komplett Geek Week – Erbjudanden hela veckan
Komplett Swec-Bonanza 8 – Drops och final med livesändning! Start fredag kl 10:00

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.