wheel.gif

Festivalveckan Komplett Geek Week är i full rullning på SweClockers. På fredag klockan 19:00 är det även dags för direktsänd final i Bonanza Live, där programledaren Jakob Vastamäki tillsammans med Kompletts alldeles egen Erik Järlestrand och gästen Martin Östlund från Corsair kommer att bjuda på en riktig helkväll för alla tittare – inklusive snurr på lyckohjul och exklusiva drops för tittarna.

Under veckan fram till den slutliga finalen startar dagliga tävlingar inriktade på teknik och hårdvara. Dagens tävling fokuserar på konceptet med smarta hem, ett ämne som både fascinerar och bekymrar teknikentusiaster intresserade av att förenkla vardagen. Nuförtiden är det dock varken komplicerat eller kostsamt att utforska och konstruera egna lösningar inom området.

Komplett Bonanza Live – Vinster i lyckohjulet

Var med i tävlingen och svara på några enkla frågor för att få chansen att bli uppringd i direktsändning under Komplett Bonanza Live och få snurra på det stora lyckohjulet, som är fyllt med massvis av trevliga tävlingsvinster. Lycka till!

Tävlingen pågår till den 28 september klockan 14:00. Den tävlande måste svara i telefon och vara med i direktsändningen för att få chans att vinna. Missa inte Komplett Bonanza Live på fredag klockan 19:00.

Den inbillade jättetröskeln för smarta hem​

Smarta hem har varit i startgroparna i många år, med löften om att göra din vardag till en automatiserad dröm med smart belysning, högtalarsystem och hushållsapparater. Företagen som satsar på att just smarta funktioner är nästa steg i teknikutvecklingen är otaliga och tillhörande produkter likaså. Vid första anblick på utbudet kan det kännas som ett enormt steg att hoppa på tåget och själv undersöka om det smarta hemmet är något för dig, men faktum är att tröskeln är relativt lätt att hoppa över – särskilt för den som vill doppa tårna.

Läs hela artikeln

Se alla erbjudanden på Komplett.se

Sponsormeddelande

Komplett Geek Week exklusivt på SweClockers

En hel vecka med roliga tävlingar, erbjudanden och direktsänd final i Bonanza Live. Häng med i Komplett Geek Week exklusivt för SweClockers och njut av allt en riktig teknikfantast kan önska sig. Från måndagen den 25 augusti och hela veckan ut!

Komplett Geek Week – Erbjudanden hela veckan
Komplett Swec-Bonanza 8 – Drops och final med livesändning! Start fredag kl 10:00

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.