wheel.gif

Festivalveckan Komplett Geek Week är i full rullning på SweClockers. På fredag klockan 19:00 är det även dags för direktsänd final i Bonanza Live, där programledaren Jakob Vastamäki tillsammans med Kompletts alldeles egen Erik Järlestrand och gästen Martin Östlund från Corsair kommer att bjuda på en riktig helkväll för alla tittare – inklusive snurr på lyckohjul och exklusiva drops för tittarna.

I dagarna upp till finalen blir det dagliga tävlingar om teknik och hårdvara. Dagens tävling belyser en viktig aspekt för många användare: önskan om att kombinera hög prestanda med ett tilltalande utseende. Lyckligtvis finns mängder av alternativ för att snygga till datorn, allt från RGB-belysning till avancerade vattenkylningssystem och sofistikerade glaspaneler.

Komplett Swec-Bonanza – Start fredag klockan 10:00!

Komplett SweC-Bonanza är en exklusiv specialkampanj som är riktad till alla medlemmar på SweClockers. Här plockas godbitar ur sortimentet till ett "gött pris" på något av det som entusiasterna önskar sig. Utbudet baseras delvis på önskemål från forumet. Prata om deals, ställ frågor och häng med i diskussionerna.

Swec-Bonanza på Komplett.se

Komplett Bonanza Live – Vinster i lyckohjulet

Var med i tävlingen och svara på några enkla frågor för att få chansen att bli uppringd i direktsändning under Komplett Bonanza Live och få snurra på det stora lyckohjulet, som är fyllt med massvis av trevliga tävlingsvinster. Lycka till!

Tävlingen pågår till den 29 september klockan 14:00. Den tävlande måste svara i telefon och vara med i direktsändningen för att få chans att vinna. Missa inte Komplett Bonanza Live på fredag klockan 19:00.

Dator med personlig touch har aldrig varit enklare​

Det var inte alltför många år sedan som stationära datorer kunde köpas i vilken färg som helst, så länge färgen var beige. Numera är chanserna för att hitta den klassiska nyansen kanske störst i bortglömda källarförråd eller hos retrovurmare, men för den som har andra preferenser när det gäller utseendet på dator är möjligheterna större än någonsin. Faktum är att vägarna till en verkligt personlig dator exploderat de senaste åren, och det handlar om mycket mer än RGB-belysning i regnbågens alla färger.

Läs hela artikeln

Sponsormeddelande

Komplett Geek Week exklusivt på SweClockers

En hel vecka med roliga tävlingar, erbjudanden och direktsänd final i Bonanza Live. Häng med i Komplett Geek Week exklusivt för SweClockers och njut av allt en riktig teknikfantast kan önska sig. Från måndagen den 25 augusti och hela veckan ut!

Komplett Geek Week – Erbjudanden hela veckan
Komplett Swec-Bonanza 8 – Drops och final med livesändning! Start fredag kl 10:00

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.