wheel.gif

Festivalveckan Komplett Geek Week är i full rullning på SweClockers. På fredag klockan 19:00 är det även dags för direktsänd final i Bonanza Live, där programledaren Jakob Vastamäki tillsammans med Kompletts alldeles egen Erik Järlestrand och gästen Martin Östlund från Corsair kommer att bjuda på en riktig helkväll för alla tittare – inklusive snurr på lyckohjul och exklusiva drops för tittarna.

I veckan fram till den stora finalen kommer dagliga tävlingar inom teknik och hårdvara. Dagens tävling berör en hobby som ligger nära hjärtat hos många teknikentusiaster – närmare bestämt Lego. Att bygga sin egen dator jämförs ofta med att sätta ihop de välkända danska byggklossarna och båda aktiviteter värderas högt för de kreativa möjligheter de erbjuder.

Komplett Bonanza Live – Vinster i lyckohjulet

Var med i tävlingen och svara på några enkla frågor för att få chansen att bli uppringd i direktsändning under Komplett Bonanza Live och få snurra på det stora lyckohjulet, som är fyllt med massvis av trevliga tävlingsvinster. Lycka till!

Tävlingen pågår till den 29 september klockan 18:00. Den tävlande måste svara i telefon och vara med i direktsändningen för att få chans att vinna. Missa inte Komplett Bonanza Live på fredag klockan 19:00.

Lego och datorer – byggklossar för uppfinnaren​​

Det är vetenskapligt bevisat att det upplevda värdet av en möbel ökar om du själv bidrar till slutprodukten, och därför är det inte så konstigt att byggande av olika slag är en populär hobby. Att pussla ihop en möbel i platt paket är dock inte det byggande som smäller högst på nördskalan, men där ligger både Lego och datorbyggande bättre till.

Läs hela artikeln
Se alla erbjudanden på Komplett.se

Sponsormeddelande

Komplett Geek Week exklusivt på SweClockers

En hel vecka med roliga tävlingar, erbjudanden och direktsänd final i Bonanza Live. Häng med i Komplett Geek Week exklusivt för SweClockers och njut av allt en riktig teknikfantast kan önska sig. Från måndagen den 25 augusti och hela veckan ut!

Komplett Geek Week – Erbjudanden hela veckan
Komplett Swec-Bonanza 8 – Drops och final med livesändning! Start fredag kl 10:00

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.