Under veckan har Komplett laddat kampanjbössan med massvis av erbjudanden i Geek Week, i vanlig ordning på temat datorer, teknik och allsköns hemelektronik. Samtidigt har alla uppgraderingssugna medlemmar fått chansen att delta i massvis av tävlingar, där finalisterna fick dessutom var med i direktsändning.

quiz.png

Nu drar Komplett igång ytterligare en tävling och denna gång är temat frågesport. Klicka in på Komplett.se och tävla om en NZXT Kraken Elite 240 RGB till ett värde av hela 3 199 kronor. Just denna modell kyler inte enbart processorn utan har även en inbyggd skärm i pumphuset, som kan användas för att exempelvis visa temperaturerna i realtid.

Var med i dagens tävling!

Sponsormeddelande

Komplett Geek Week exklusivt på SweClockers

En hel vecka med roliga tävlingar, erbjudanden och direktsänd final i Bonanza Live. Häng med i Komplett Geek Week exklusivt för SweClockers och njut av allt en riktig teknikfantast kan önska sig. Från måndagen den 25 augusti och hela veckan ut!

Komplett Geek Week – Se alla erbjudanden

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.