Under veckan har Komplett laddat kampanjbössan med massvis av erbjudanden i Geek Week, i vanlig ordning på temat datorer, teknik och allsköns hemelektronik. Samtidigt har alla uppgraderingssugna medlemmar fått chansen att delta i massvis av tävlingar, där finalisterna dessutom fick vara med i direktsändning.

pny.png

Nu är det dags för den allra sista tävlingen. På prispallen väntar ingenting mindre än ett paket högpresterande DDR5-moduler från PNY till ett värde av cirka 3 200 kronor. Uppdraget är att leta reda på dolda tal och räkna ut svaret på gåtan för att få chans att vinna. Klicka in på länken nedan och var med och tävla!

Var med i dagens tävling!

Sponsormeddelande

Komplett Geek Week exklusivt på SweClockers

En hel vecka med roliga tävlingar, erbjudanden och direktsänd final i Bonanza Live. Häng med i Komplett Geek Week exklusivt för SweClockers och njut av allt en riktig teknikfantast kan önska sig. Från måndagen den 25 augusti och hela veckan ut!

Komplett Geek Week – Se alla erbjudanden

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.