Swivel av Ingrid Valls Rates

Ingrid snappade upp det som vår utsände, Jonas Thörnqvist, berättade om törsten efter användarvänlighet och lättåtkomlighet. Datorentusiaster och gamers vill snabbt kunna komma åt sina komponenter och byta ut och titta till. Därför kläckte Ingrid idén att skapa ett chassi uppdelat i sektioner, där varje sektion kan vridas, vilket öppnar upp chassit och blottar insidan.

I den nedersta sektionen sitter exempelvis en stor fläkt som skapar luftflöde i chassit, överst har vi moderkortet och så vidare. Chassit kan också kompletteras med fler sektioner om sådana behövs och kabeldragning har Ingrid löst med en genomgående ihålig cylinder som passerar samtliga sektioner. Chassit, som inte liknar något vi tidigare skådat, är intressant just därför att det skiljer sig från mängden.

Ingrid har också använt sig utav SweClockers forum för feedback och idéer, och hon uttrycker gärna sin tacksamhet till läsarna. Du kan läsa en intervju med Ingrid här.

I really got a lot of help from the SweClockers users. As I am not that into the technical stuff, they have been really helpful. I really appreciate it.