Dragon Age: problem med Leliana questen

Permalänk

Dragon Age: problem med Leliana questen

Det är så att jag kan inte få hennes quest Leliana's Past.
Jag har spelat ett tag och inte använt henne men tänkte nu försöke mig på hennes quest.
Jag har pratat med henne och fått henne till +38 (interested) men ja kan nu inte prata med henne, man frågar om man kan ställa några frågor men sen kan man inte göra det.

Har läst att man ska få henne att prata om Spies o annat och att hon sen ska erkänna att hon ljugit för en men det går ju inte.

Någon som vet vad man kan göra förutom att börja?

Skulle va MYCKET tacksam för hjälp i detta.

Permalänk
Quizmästare Malmö 2022

Ge henne massa saker då? Så du får mer plus på henne. Är nog det bästa.. hon gillar ganska mycket saker. Hon gillar Andraste grejer och heliga saker.. Kolla in detta; Gifts - Dragon Age Wiki

Du hittar minst 3 andrastes grace som hon gillar, så där får massa plus bara där.. Du behöver säkert 80+ för att få den questen.. vet ifs inte om det är olika, men oftast så behöver man ganska så högt.

Permalänk
Medlem

Du får anstränga dig lite ge henne lita vad som helst, själv har jag skrivit upp på papper vad som ger mest efter alla genomspelningar (gillar inte kolla på nätet) annars brukar man kunna räkna ut vem som gillar vad.

Finns en mod som skriver namn på grejerna man får, vilka party members som bör få dom dvs.

Man kan också köpa till ett paket, nått med gifts så kan man köpa i sitt camp olika grejer som ger både + & -... Inte rekommenderat vid första genomspelningen alltså! Typ speciella grejer som kan ge 50+ eller 50-, eller kakaktiga grejer som fungerar på alla, ger typ 10+

Permalänk

Problemet är ju inte att få poäng med henne utan att få questen.
Dom flesta svar ja hittat och fått säger att man får questen vid lägre siffror och att man missar den om man får för högt.
Men ingen har än kunnat get mig ett riktigt svar så jag vet hur ja ska göra =(

Permalänk
Medlem

Jag undrar mer hur man inte kan få questen har fått den på alla mina genomspelningar, och det är väll minst 5-6 st
Ta med henne, kör på, ge gifts och prata, man kan inte missa det, har du vart till denerim? pratat med henne i camp? Jag vet inte exakt när questen dyker upp, men det är inte på en gång, tror man måste köra igenom någon stad först, sen typ bli anfallen i party camp... Man brukar bli ambushad när man reser mellan nått ställe också, sen säger hon vem hon tror det är, sen är allt i full gång, tror det är i närheten av brecillian forrest nånstans... kanske är när man har fått crow questarna (i denerim) och sedan reser till brecillian... :S

Permalänk

Jag vet nu vad "felet" va.
Man kan inte va på det romantiska spåret med henne, man måste först avsluta det för att få igång den konversationen.
Man kan efteråt starta upp den igen om man så vill.