Firefox 4 försenas till 2011

Permalänk
Medlem
Skrivet av Normano:

Du kan annars installera betan men inte över den andra, du kan sen installera https://addons.mozilla.org/sv-SE/firefox/addon/15003/ så den stänger av versions kontrollen med addons så fungerar nog de mest fint, dock fungerar inte alla addons som ändrar på själva utseendet så bra för mycket har gjorts om i grunden. Tänk på att inte använda addons som är kan göra farliga saker som FireFTP som började delete filer för mig när jag skulle ta bort 1 fil på servern, försvann 19 filer men det var firefox 3.7 alphan

Tack för tipset! Vet att många addons fungerar bra i nyare versioner, har tidigare varit inne och pillat i en del äldre addons som inte uppdaterats och ändrat deras versionskrav för att få dem att fungera i nyare fx-versioner, men med denna addon blir det bra mycket smidigare.

Permalänk
Medlem

Jag kör Nightly B8pre just nu och är mycket nöjd. Körde ett tag på 64-bit versionen av samma med test-builden av Flash 64-bit, men lugnade mig lite med den ett tag. Kommer dock prova igen sen när Flash börjar närma sig riktig release. Visst, det finns inga praktiska behov av att köra 64-bit browser, men när den väl fungerar så tänker jag göra det ändå. Någon gång ska det bytas, och jag gör det gärna tidigt.

Permalänk
Medlem

Firefox4 beta

Hej
Nu efter att ha bytt mellan den snabba foxen och googles chrome fram och tillbaka har jag nu till slut bestämt mig vilken som är min favorit. Det är Firefox, har varit användare av foxen under lång tid nu och är väldigt van vid den. Betan funkar utmärkt till surfning, ok några få buggar här och där men som sagt den är inte klar än. Sidor laddar bättre än chrome tycker jag, alla tusen tillägg som inte chrome har, man kan ändra till den gamla vanliga meny för den som inte gillar den nya, bara välja inställningar och sedan verktygsfältet så ser det ut som det brukar vara. Läst på och det verkar som det kommer komma 2 beta till, sen är de redo. Foxen är snabb men den kommer bli snabbare, det är främst det de flesta klagar på och att youtube crashar. Bara använda feedback knappen så ser man vad folk klagar på. Själv har jag lagt in alla mina gamla tillägg och även lagt in en ny personas. vet inte om jag äns tror på de tester som kommer ut att chrome är snabbast känns mer nu efter några dagar av bytet mellan dem olika att de är lika snabba. Foxen läser in bilder med mera bättre än vad chrome gör,på vissa sidor kommer texten först och sedan bilderna medan på firefox kommer det samtidigt. Så till slut för mig kommer det fortfarande att vara den snabba räven (hahaha)

MVH

Buddaz