Sony visar NGP, nästa generations PSP

Permalänk
Medlem
Skrivet av zeagan:

Man undrar ju om inte dualcore räcker för spelande. Iaf när det kommer till spel på pc så verkar ju detta vara "tillräckligt".

Har nog inte så mycket med prestandan i sig att göra utan att man kan få högre prestanda per watt med fler cores. 4 cores på 1ghz drar mycket mindre än 2 cores på 2ghz även fast de i teorin har samma prestanda.

OT:
Om den har ett 3G modem i sig så borde den väll gå att använda som en IP-telefon via Skype?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kimmeh:

Känns nästan snopet om den inte går att ringa/smsa med den när den rent fysiskt har alla möjligheter =P

Jo, men det är väl lite iPod Touch stuket. Skulle dom lägga till tele osv skulle dom ta betydligt mer betalt, plus att alla kanske vill ha den som tele (ser obekvämt stor ut att bära runt på). Sen ser jag inte varför nån skulle lägga ut pengar på ett 3G abonnemang för att kunna gamea trådlöst var som helst. Måste ju vara sämsta latencyn ever, och vem behöver fler månadskostnader?

Permalänk
Medlem
Skrivet av cat_fish_1:

lär väll slå lika "bra" som den vanliga psp.

60 miljoner enheter är väl lite bättre än "bra" ?

Permalänk
Medlem

Synd att dom inte fixa R2+L2 med och PS2 emulering! Skulle man kunna köra lite SSX 3 portabelt!

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av GenKaan:

Ligger priset rätt, retro spel till billig peng, ok batteri tid så är det givet! Ser otroligt läcker och välgjord ut. Riktigt sugen på att köra en bra konverterad megaman/sonic/tekken/streetfighter!

Håller med dig helt och hållet. Blir prislappen okej så är det ett givet köp! Fy fan vad läcker design det är på den f.ö!

Permalänk
Medlem

Finns den att köpa än? Sedan ser jag inte var på engadgets sida det står att den skulle ha fyra kärnor!?

Permalänk
Medlem

Helt stört vad snabbt det har gått framåt med protabla "datorer". Det första GameBoy:et gick dock att lira på 10h+ utan att byta batterier. Batterierna har inte hängt med? Kanske bygga in en kärnreaktor? : )