Permalänk
Medlem

Svart skärm med muspekare.

Hej.

När jag startar min dator så får jag upp en svart skärm där jag får välja om jag vill starta windows normalt eller om jag vill starta datorn i felsäkert läge. Vid det stället brukar jag normalt vis kunna flytta runt med hjälp av tangentbordet men inte nu längre. Efter att den automatiskt har startat windows normalt så kommer windowslogon upp och efter det ska normalt vis loginskärmen komma upp. Istället så får jag en helt svart skärm med endast en muspekare. Jag kollade runt på forum efter folk med samma problem och fick svaret att jag skulle vänta cirka 30minuter till en timma. Efter cirka 50minuter får jag en BSOD. Det här felet har sedan fortsatt sedan den här gången och jag har ingen aning om hur jag ska starta min dator.

Så, min fråga är alltså: Hur kan jag starta min dator och är det någon mer som har upplevt liknande problem? Vad är det som orsakar detta?

Permalänk
Keeper of the Bamse

Du råkar inte ha en TV inkopplad också? Din datorskärm kanske blir sekundär, då är den svart vid inloggningsskärmen

Visa signatur

i7 10770K, NH-D15. 16GB corsair. RTX 3080. 3TB nvme. Samsung G9. Fractal Torrent Compact. Corsair RM850.
Logitech G pro wireless mouse. Logitech TKL915 wireless. Logitech Pro X Wireless.
Macbook pro M1 (16GB, 512GB). HP Reverb G2.
www.bamseclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av Printscreen:

Du råkar inte ha en TV inkopplad också? Din datorskärm kanske blir sekundär, då är den svart vid inloggningsskärmen

Nej jag har endast en skärm inkopplad, och under inloggningsskärmen så är allt som vanligt, det är efter det som min skärm blir svart med en muspekare.