optisk ljudutgång + usb ingång ?

Permalänk
Medlem

optisk ljudutgång + usb ingång ?

Hej hej..!
Försökt hitta en surfplatta med optisk ljudutgång (via adapter om det finns..) för att bygga in i bilen, vill därför även kunna ansluta en dvd-läsare via usb eller någonting annat !
Helst runt 7" då det blir mindre jobb med att få plats med den och hållaren, parkerar inom räckvidden för wifi't men jag vill även kunna ta med den in för att flytta över ny musik.
Finns det något bra alternativ eller får jag köra på bil-pc för att få det här att fungera ?

Mvh

Visa signatur
Permalänk

Tror i nuläget att det inte finns någon med optisk utgång, dels för att det kostar mycket men också för att användningsområdet för en surfplatta lite motstrider optisk ljudutgång som funktion, inte så många som lyssnar med optiska lurar? hehe... USB finns, min tablet har exempelvis detta, vet dock inte om cd spelare funkar.

Visa signatur

Lenovo Thinkpad Tablet > Android 4.03 > Tegra 2

Asus UX32VD-R4002V > Intel i7 3517U > Geforce GT 620 > 13,3" IPS @ 1920 x 1080

Permalänk
Medlem

Så sant så, därför jag även nämnde via adapter då jag tycker var och varannan kompaktstereo har iP**** docka och därigenom tar ut ljudet digitalt, även android borde kunna erbjuda den möjligheten ?
Skulle vara fint om du kunde testa

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Okej.. det går att ansluta ett class 1 usb-ljudkort (behöver inga drivrutiner) till iPad mha http://store.apple.com/se/product/MC531ZM/A?fnode=MTc0MjU4NjE ! Sen behövs t.ex http://www.inet.se/produkt/6304680/terratec-aureon-dual-usb (osäker på om just den modellen funkar) och det finns någon lösning för att få laddning med.
Så nu var den biten löst

Visa signatur