Authenticator problem!

Permalänk
Medlem

Authenticator problem!

Skaffade authenticatorn till ipoden för någon dag sedan och allt funkade fint tills ipoden ville ha en uppdatering, vilket jag gjorde och även fast den sparade alla inställningar innan så försvann authenticator appen, jag ominstallerade appen men då vill appen ha serial koden man fick (vilken jag inte skrev ner -.-) Nu kan jag inte logga in på varken spelet eller hemsidan, jag har mailat och fick svaret att allt relaterat till authenticatorn måste gå via telefon, så jag ringde men ingen svarade!

Har nu lite smått panik då jag själv slängt 500kr på skiten och DESSUTOM skrev morsans kort på accet, dvs det kommer dra 120kr i månaden av henne, och jag kommer inte åt att stänga av det.

!Uppskattar all hjälp jag kan få!

Permalänk
Medlem

Ring supporten igen eftersom det är det enda du kan göra?

Visa signatur

Ryzen 3600 | RX6800

Permalänk
Medlem

Fan va dåligt. Det är jätte många som har problem med felaktiga säkerhets frågorna etc och att ringa är bara bortkastade pengar av de som försökte (läs bara de andra trådarna här på swec).

Försökte backupa min authenticator nyckel för att inte hamna i samma situation, men gissa vad ! Det går inte att se den på hemsidan. Antar att jag måste skicka en begäran om ett nytt lösenord, men jag vågar inte då det kommer säkert strula bara för att.

Hatar EA. Oavsett om det inte är 100% deras fel. Så fort ett spel är EA märkt så ska man akta sig.