WC3 frozen throne senaste update 1.26 i filer.

Permalänk
Medlem

WC3 frozen throne senaste update 1.26 i filer.

Tjena tjena.
Sitter här å lanar med ett par gubbar och vi behöver senaste updaten till wc3 frozen throne (1.26). Det ska alltså vara i filer så att jag kan lägga den direkt i wc3 mappen. Har försökt googla det men hittar tyvärr ingenting.
Tack på förhand.
PS. Vet någon hur jag ändrar min curser i BF3? Vill alltså byta färg på min curser.
Tack <3
#Edit 1: Det funkar inte att patcha wc3 som vanligt, utan jag måste ha patchen i filer så jag kan lägga in dem direkt i wc3.
#Edit 2: Tack för allt, lyckades lösa det med Wc3 men vet någon hur jag ändrar min curser i BF3? Vill alltså byta färg på min curser.

Visa signatur

Dator: Fractal Design Define XL Black Pearl//Corsair Tx 650W PSU//Intel core i5 quad processor i5-750//Corsair Xms3 DDR 1600MHz 8 gb cl9//XFX Raden HD 5850 1GB GDDR5//Western Digital Caviar Greentpower 1TB//Gygabyte GA-P55-USB3, P55, socket 1156.

Permalänk
Hedersmedlem
Permalänk
Medlem

Googla "warcraft version switcher" för att fixa så ni alla har samma patch. Annars kan ni alltid ladda hem senaste genom att ansluta till B.net.

Permalänk
Medlem

Dessväre patchas filerna genom att modifiera originalfilerna(vad jag vet), så om du inte kan köra patchprogrammet blir det svårt.

Visa signatur

Citera eller nämn gärna mig (@ToJa92) om du svarar på något jag skrivit.
Uppskattar du eller blir hjälpt av ett inlägg jag skrivit är jag tacksam om du gillar det.