Permalänk

Nytt tangentbord

Hej för ett tag sen köpte jag ett Micorosoft Sidewinder X6 och tyckte det var jätte bra. Men efter ett tag så började knappar som e, i , space att bli väldigt svår tryckta, det vill säga man måste verkligen ta i ganska mycket. Så jag undrar om ni har lite förslag på tangentbord runt den prisklassen.

IntelGenie over and out.

Permalänk
Medlem

Haft problem med två av två x6 som jag har haft, är du nöjd med tangentbordet som sådant kan du köpa ett x4 som håller bättre och har mindre ghosting. Skillnaden på dem utöver det är typ att numpaden sitter fast och att det är knappar istället för rattar till ljud och ljus kontrollen.

Visa signatur

Lian Li A71FB, Bequiet Dark Pro 850w, Asus P9X79 pro, i7 3930k@4.7Ghz, R9 290X, H2O, 32gb ddr3, Samsung 830 128gb, 2x 1.5tb WD black, Asus Phoebus.

Permalänk

Ja, min bror har ett X4 men jag vill helst ha nåt annat. Pröva nåt nytt men om det inte finns så mycket annat i den prisklassen så tar jag nog ett X4, men helst nåt annat.

Permalänk

Själv använder jag ett Qpad MK-50 och är hur nöjd som helst! Men jag vet inte kanske lite för dyrt?

Visa signatur

Fractal Design Arc | ASUS P8P67 REV 3.1 | intel core i5 2500K | Corsair Vengance 8GB | ASUS Radeon HD 6970 OC | Corsair CS800 | Samsung 1TB 7200rpm |

Permalänk

Ja, lite över vad jag hade tänkt. Men jag kan alltid spara lite till (jag är 11 år). Vad tror ni om ett Saitek Cyborg V7?

Permalänk
Medlem
Permalänk

Kan tyvärr inte rekommendera det tangentbordet. Verkar som de flesta som köpt det på senare dagar (Inet's november/december-rea) har haft stora problem med att spacetangenten fastnat, dvs. även jag. Kanske finns en anledning till att Inet valt att inte ta in fler av just den modellen. Hade det fungerat och som jag bara fick ge 399 kr så hade det varit klockrent. Gillade tangentbordet men tycker inte trådskaparen ska riskera att få ett som är dåligt.

Visa signatur

citera mig, annars är risken överhängande stor att jag ej hittar tillbaka.

Permalänk
Medlem

qpad mk-50 kostar inte så mycket heller om man nu inte vill köpa steelseries.

Permalänk

Hur är Logitech G110?