Peter Sunde ber om nåd i Pirate Bay-målet

Permalänk
Medlem

Han fick tydligen avslag enligt vad han skriver på sin blog

Visa signatur

Mac mini 2018 with external GPU over Thundelbolt 3 - Radeon RX580

Permalänk
Medlem
Skrivet av sj6:

Sker i politicen varje dag. Karlskrona kommun är ett skräckexempel på beslut tagna av personer som inte är ute i verkligheten. Så personligen är jag inte förvånad att detta händer inom rättsväsendet också. Tyvärr är gamlingar, som jag upplever det, generellt tröga och trångsynta.

Hela jävla landet styrs av folk som aldrig varit ute i verkligheten. Det finns ju ett antal i styrande position som aldrig haft ett vanligt kneg utan gått direkt in i politiken efter avslutad gymnasieskola.

Visa signatur

Phanteks Evolv mITX, i7 8700K, ASUS GeForce RTX 4070 12GB DUAL, Corsair DDR4 3200mhz 16GB, M.2 Samsung 970 EVO 500GB, Samsung EVO 860 SSD, OCZ ARC 100 SSD, WD Black 1TB, Gigabyte Aorus Pro WiFi Z390 mIXT. Audient ID14, Dynaudio LYD48. LG45GR95QE

Permalänk
Skrivet av Bejje:

Annars hade han väl kunnat öppna ett anonymt schweiziskt bankkonto

finns inga anonyma konton där , dom har ändrat lagarna för flera år sen.

Permalänk
Medlem
Skrivet av riktigninja:

finns inga anonyma konton där , dom har ändrat lagarna för flera år sen.

aha ok, då är det jag som inte hänger med. Morsan jobbade dock på en stor bank där på 70-talet och då kunde man vara anonym.

Visa signatur

Mac mini 2018 with external GPU over Thundelbolt 3 - Radeon RX580

Permalänk
Medlem

Korruption ska bekämpas av det vanliga folket, för det är det vanliga folket som får lida när korruption får härja fritt. Ingen annan kommer att göra något åt saken eftersom alla andra tjänar på det. Så sluta vara korrupta och bekämpa dom som är det, finns ingen annan väg.

Korruption har inget med lagar att göra, för våra lagar är skrivna av dom som är korrupta, dom som söker stöd i lagarna är dom som hjälper korruptionen.

Visa signatur

/Ralekk

Permalänk
Medlem

Jag tror ju mer att det beror på detta att han vart inplockad än dom svenska pengarna.
https://torrentfreak.com/obama-ambassador-in-cambodia-on-day-...

Sen kan det ju givetvis vara lite påtryckningar,kommentarer (dvs utan att avbryta förhandlingar,etc om dom inte hade plockat in honom) från både usa,sverige som ledde till att dom plockade in honom.

Att det övre länkade heller svergies bistånd inte har något alls med inplockandet att göra finner jag ganska osanolikt varför har dom då inte plockat in honom tidigare heller om en mån istället om det nu inte var för att göra usa,sverige nöjda.
Särskilt med tanke på att vi vet att förundersökninsledaren blev belönad av upphovsrättmaffian innan den ens var klar och att boström fick klara order från husse usa att stänga ner tpb osv,osv.

Visa signatur

Nu när vi betalar för det!
Glöm inte bort att slänga alla plastpåsar i vattnet!

Skit nätagg (som inte alltid=med billigt) är enbart till för dom rika som har råd att byta ut allt när (inte OM utan NÄR) det dör!