GTX 660, bekymmer med spel i fullscreen

Permalänk
Medlem

GTX 660, bekymmer med spel i fullscreen

Hej!

Jag byggde en ny dator åt mig själv i jul, och just när jag trodde att allt var klart så började jag märka att vissa spel i fullscreen beter sig konstigt. Eftersom jag inte kan beskriva problemet så har jag försökt filma det istället

http://mrcs.se/LlPN
http://mrcs.se/Ll3I

Det spel bekymret har uppstått i so far är Borderlands 2 och Skyrim (ska testa lite mer under mellandagarna). Upptäckte dock att Borderlands 2 fungerar fin-fint om man ställer in spelet till att köras i Fullscreen Windowed mode.

Har provat att ha igång och stänga av vsync, misstänkte också att Virtu MVP ställde till något (använder en Mini Displayport-skärm via Thunderbolt-port) men man får samma resultat när man kopplar en skärm direkt mot grafikkortet också.

Kör en ASUS P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT, Intel Core i5-3570K och ASUS GeForce GTX 660

Har ni några förslag på andra inställningar man kan kika på?

Visa signatur
Permalänk
Moderator
Brons i quiz

har du drivrutinerna för grafikkortet?

Visa signatur

Citera om du vill ha svar!
Tycker du om sidospår? :D Besök The Wiki Game
Har du fråga angående modereringen? PM till Moderatorerna eller Kontaktformulär

Permalänk
Medlem
Skrivet av EvilWord:

har du drivrutinerna för grafikkortet?

Jag tror faktiskt att jag löst problemet nu... Jag hade dom senaste drivrutinerna från Asus hemsida. När jag läste din kommentar bestämde jag mig för att kolla om det fanns nyare på Nvidias hemsida, vilket det gjorde. Dom gjorde dock så spelen kraschade direkt istället...

Så jag avinstallerade dom och testade några äldre drivrutiner från Asus hemsida istället, because why not... Och nu verkar bekymret ha försvunnit!

Visa signatur