Hjälp mig att välja laptop! Hittat 3 st. ( Surf/wordpress/excel/mindre krävande spel)

Permalänk

Hjälp mig att välja laptop! Hittat 3 st. ( Surf/wordpress/excel/mindre krävande spel)

Hej! Gjorde en tråd i stationära datorer-forumet för någon dag sedan då jag trodde en stationär vore bäst för mig, men har insett nu efter lite om och men att en laptop kommer att passa mig oerhört mycket bättre.

Jag har tittat och tittat och kommer väl inte fram till något jättebra beslut. Som påpekat i rubriken så skall jag använda datorn mestadels till surfande/wordpress och olika word-program. Jag vill dock kunna spela några spel som t.ex Counter Strike/Minecraft utan att datorn lämnar in handduken. ( Samma krav som alla köpråd trådar, right? hehe..)

Har tittat på följande datorer:

1. http://www.inet.se/produkt/1972393/asus-x550ln-i5-8gb-500gb-g... Gillar Asus design - hittade denna som tips i en annan tråd. 8gb ram som går att byta upp till 16gb är väl rätt bra? Vad tror ni om mina krav på denna?

2. https://www.komplett.se/lenovo-z50-70-156-full-hd/825082#!tab... - Lenovo brukar väl vara prisvärda? Om jag förstått det hela rätt så har denna i princip samma 'komponenter' som de andra datorerna jag länkar - och är billigast. Kanske det bästa alternativet? Beror på hur den står upp mot mina 'krav' dock.. Vad tror ni?

3. http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/201742-a... - Acer med SSD ( vilket jag förstått är bra...? ) Lite väl liten skärm kanske.

Så den stora frågan är ju - vilken är den bästa datorn utav dessa? Om ni känner att jag är dum i huvudet för dessa val, så SNÄLLA tveka inte på att länka bättre alternativ!! Jag kan sträcka mig upp till runt 6200-6300 sträcket som mest.

Tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Den första går fetbort pga sin dåliga skärmupplösning.

Permalänk
Skrivet av oxxyyd:

Den första går fetbort pga sin dåliga skärmupplösning.

Hm, okej. Tack! Har du möjligtvis någon åsikt om de andra två jag länkat?

Permalänk

Nu är det dax att beställa! Dustins weekendrush har denna Lenovon; https://www.dustinhome.se/product/5010814146/z50-70

Om jag förstått specsen rätt ( vilket är ganska oklart. Suger på datorer tyvärr. ) Så är den väl otvivelaktigt bäst? Någon som har en snabb kommentar innan jag beställer? Snälla söta rara?

Permalänk

Lenovo'n är jävligt prisvärd men tänk på att panelen är riktigt usel.
Det är dock inga svårigheter att byta, finns bra paneler på ebay för 6-700kr har jag för mig.
Med tanke på att den bara kostar 6000 med de komponenterna så kan du köpa den plus en ersättningsskärm på ebay.

Visa signatur

MSI GS60 Ghost Pro. I love laptops!