The Witcher 3: Wild Hunt missar lanseringsdatum till följd av buggar

Permalänk
Medlem

Väldigt nice att det fortfarande finns företag som inte bara vill slänga ur sig ett spel för att tjäna en snabb hacka. Har sett fram emot Witcher 3 väldigt länge, men jag väntar mer än gärna för att få en bättre produkt.

Permalänk
Skrivet av Prra:

Suck, jag som IGÅR installerade ettan för att lira igenom båda spelen lagom till februari. Fyfan vad jag hatar sommarreleaser på spel man vill spela. Borde vara praxis att alla bra spel har vinterreleaser, på sommarn gör man annat.

Nej fan, när man var ung och hade veckors sommar LAN så var just vinter releasen av spel en plåga för oss, då man fick gräva extra djupt för att hitta något nytt roligt under de LAN,en som var värt ett par lir.

Nepp har alltid velat ha mer spel under sommarhalvåret då det är för varmt för att vistas ute så man hellre sitter inne med ett par sjysta fläktar och spelar vidare.

Permalänk
Medlem
Skrivet av MatsDahlgren:

Fan vad gammal jag känner mig när jag läser det där... Jag har spelat spel på dator i över 30 år nu.... och det fanns trasig spel för 2007 också.
Två saker som jag tror ger många buggproblem vid släpp är att bolag som Dice numera släpper på ett utsatt releasedatum fast de kanske helst skulle vilja göra som CDP och skjuta ett par månader är trist nog EA/UBI etc som har lönsamhetsskrav som går före kundomsorg på typiskt amerikanskt manér.
Sedan är ju spelen så mycket mer komplexa idag är för bara 15 år sedan.

Ser du fram emot ett spel - vänta några veckor och köp om det klarat releasen bra vet ja - man måste ju inte vara först, eller?

Du har rätt min vän.

Men du vet hur ivrig man kan vara på att få spela ett nysläppt spel som man väntat ett år på.

Visa signatur

Chassi: Parvum S2.0 CPU: I7 3770k @4.6 GHz Watercooled RAM: Corsair LP 16 GB 1600 MHz GPU:ASUS GTX 980 Ti @1.3 GHz Moderkort: ASUS Maxiumus V Gene PSU: Corsair RM750 Lagring: Samsung 840 EVO 250GB + 850 EVO 250GB Ljudkort: Asus Xonar U7

Kringutrustning: Logitech G402, Logitech UltraX, Logitech G35, BenQ XL2430T