Ipad mini 2 eller samsung galaxy Tab?

Permalänk
Medlem

Ipad mini 2 eller samsung galaxy Tab?

Överväger och köpa en surfplatta för ett någorlunda bra pris. Och dom jag har tittat på framför allt är ipad mini 2 och samsung galaxy tab.

Hade tänkt använda den mest under resor. Så det räcker med skärmstorlek på 7-8 tum. Jag hade tänkt köra internetdelning via telefonen till plattan för att plocka ut wifi. Så då fyller väl inte 4G något krav för egen del.

Vilken ska man satsa på? Vill helst lägga mig omkring 2500 sträcket.

Permalänk
Medlem

Skulle sagt en galaxy tab S 8.4 tum men den är lite dyrare frugan fick en sådan av mig i julklapp simkorts varianten vet inte om den finns utan men tror det.

Visa signatur

Moderkort: B550M AORUS PRO , Minne: 32GB 3600Mhz HDD1: Intel 660P M2 1TB, HDD2: Kingston A400 960GB CPU: 5900X, Kylning: NH-D15 black GPU: RTX 4080 VENTUS 3X OC Låda: Define 7 Compact Glass, PSU: RM650i
Mus: G502 Wireless Lightspeed, Tangentbord: Strafe RGB MK.2, Monitor: LC49G95TSSRXEN
Surfplatta: Huawei Mediapad M5, Telefon: Pixel 7 Pro

Permalänk
Medlem

Jag är själv sugen på en Z3 Tablet Compact, men den är par hundringar dyrare.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2788401

Permalänk
Medlem

Samsung Galaxy Tab 3 PRO, utan tvekan! Vi har den hemma, den är suverän!

Permalänk
Medlem

Hade kört på en variant av Samsung Galaxy Tab S då den har AMOLED skärm. Har själv en Ipad Air via jobbet, men hade mkt hellre kört på en Samsung Galaxy Tab S.

Visa signatur

AMD RYZEN 9 5900X - ASUS ROG X470-F STRIX - 32GB DDR4 @ 3200MHz - ASUS RTX 3070 Ti

Permalänk
Hedersmedlem

*Bump raderad*

Observera att vi, av rättviseskäl, inte tillåter bumpning, se §4:

Citat:

§ 4 Bumpning
Det är inte tillåtet att skriva inlägg som endast är till för att flytta tråden högre upp i trådlistningen (så kallad bumpning). Däremot är det tillåtet att skriva flera inlägg i rad förutsatt att varje nytt inlägg tillför information eller på annat sätt för diskussionen framåt. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

/moderator

Skrivet av mapo:

Nån mer?

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...

Permalänk

Hade valt en iPad mini 2 med 3/4G i. Tycker att de är smidigare och härligare att använda. Sen kommer du garanterat tröttna på att internetdela från telefonen, det suger batteri, ytterligare en sak som kan krångla, är osmidigt och bara jobbigt i min mening. Att ha det färdigt med SIM kort i paddan gör det så mycket enklare, bara att låsa upp den och köra på istället för att koppla ihop vilket tar tid och krånglar ibland.

Permalänk
Medlem

Tänkte bara köra internetdelning när jag åker tåg. Annars är wifi via routern givet val. Vill meddela att det blev en samsung galaxy Tab S, lär bli nöjd