Permalänk
Medlem

Eurosport player på linux ?

Tjo

Skulle testa om jag fick igång eurosport player på min ena linuxburk, den kör linuxlite dvs ubuntubaserad.
Googlade lite om silverlight och ubuntu och fick tipset pipelight, installerade det men den frågar fortfarande efter silverlight, har jag inte fått till pipelight ordentligt eller funkar inte den med eurosport player ?

Nån som har testat eller kan testa ?

Permalänk
Medlem

Vilken webläsare? står på http://pipelight.net/cms/installation.html att Note: Pipelight does not work in Chrome / Chromium version 35 or higher, take a look at our Chromium page for more information."

Permalänk
Medlem

Testade firefox först men eftersom inte netflix funkar där så testade jag chrome, men det funkar inte i nån av dem.

Permalänk
Medlem

Installera Wine-browser http://linux.fi/wiki/Wine-browser , och netflix-desktop http://linux.fi/wiki/Netflix
Ändra netflix-desktop till eurosport-desktop "sudo cp /usr/bin/netflix-desktop /usr/bin/eurosport-desktop" . Redigera /usr/bin/eurosport-desktop sista raden : www.netflix.com -> www.eurosportplayer.se . Starta med kommandot: eurosport-desktop . Gjorde detta igår på min ubuntu 14.04 och det funkade !

Permalänk
Medlem

Nice,ska testa !

Tack

Permalänk
Medlem

Fan hittar ingen guide på svenska, kan du översätta ?

Permalänk
Medlem

Det löser sig nog, fått in det nu men har lite problem med att pluginet krashar, men det borde gå att få till, tack.

Permalänk
Medlem

Jo, sorry, glömde att de va ju på finska, men du kom tydligen framåt. Hur ser de ut nu ? Själv har jag Ubuntu 14.04 så de finns ganska bra plugins "färdigt" installerat. Jag slapp troligen ganska lätt undan, har märkt att många har problem med eurosportplayer/linux.

Permalänk
Medlem

Jo det funkade,blev plugin error först men startade om sen funka det fint.

Testade bara på en uberslö gammal laptop,men har planer på nya grejer till htpcn i vardagsrummet o vill testa lite innan jag väljer OS till den.
Kör just nu W7 men vill helst slippa.

Kollar lite på kabini 5350 am1, verkar vara stark nog som htpc bas. (Den kör just nu en intel e8400 som har okänt antal år på nacken,och har spökat lite så tror den börjar ge upp.)

Blir nåt ubuntu baserat för jag börjar bli van med det systemet,vill inte lära om till tex arch, även om det verkar bra åxå.

Permalänk
Medlem

Jag har nu hållit på med Ubuntu i 4 dagar och det verkar som jag inte kommer gå tillbaka till W7, måste dock igår skaffa ett bättre grafikkort, kör med 3 år gammal desktop. W7 stannar på hårdskivan, man kommer automatiskt åt alla filer via Ubuntu, andra vägen går det förstås ej... Rekommenderar samma åt dej !

Permalänk
Medlem

Jag har Linuxlite på 2 datorer och ubuntu server på 2, även en dualboot på min pc men eftersom jag aldrig växer upp o slutar med dataspel så halkar man tillbaka på windows på den datorn för att man tröttnar på att bråka med wine.