Vad hände med spelclockers?

Permalänk

Vad hände med spelclockers?

Jag vill inte verka nedstämd eller så men..

Har under lång tid uppskattat spelclockers spelkvällar, tycker dock att under senare tid mindre planering har redovisats och det känns som det har gått från roliga spelkvällar med vårt forum till något mer Twitch stream inriktat gäng. Jag vill absolut inte klaga på er i detta gäng men vill dock påminna er om hur bra det har varit när det fanns en planering för spelkvällarna. Dom sena inläggen på framsidan gör det svårt att hinna hoppa in. En större planering med åtminstone två dagar tidig publicering hade varit verkligen uppskattat.

M.v.h. Joakim

Visa signatur

Intel Core I5 4690k, MSI GTX 1060 6GB, Gigabyte GTX 970 (PhysX/rendering/ai), Asus z97 PRO WiFi, 32GB Kingston HyperX 4x8, Corsair Obsidian 750D, Corsair RM750

Permalänk
Moderator
Moderator

@Trygga_Jocke - Halloj

Kul att du uppskattar spelkvällarna och bryr dig såpass att du skapar en omröstning, väldigt glädjande att se!

Du har helt rätt att det är bristande förberedelser på senare tid inför spelkvällarna, det beror till största delen på att vi tappat en del admins. Alla frivilliga organisationer omsätter personal, ibland ändras livssituationerna drastiskt och man måste skala ned eller upphöra med många hobbysysslor. Det är fullt normalt, dock har vi inte hållit jämna steg med återväxten/nyrekrytering. Detta har gradvis blivit jobbigare under hösten och kom till sin spets nu på våren när vi skulle starta upp, därav så stämmer ditt intryck helt!

Vår lösning:

  1. Vi ska lägga ut ytterligare en adminannons.

  2. Fram tills dess att vi får fler admins så måste vi tyvärr upphöra med de regelbundna spelkvällarna på torsdagar.

  3. Vi kommer däremot att köra ad hoc spelkvällar de veckor vi har möjlighet med befintlig personal att hålla i detta också. The Division nu på lördag kväll.

  4. Måndag, tisdag och onsdag kör vi streams och ska försöka inkludera minst ett multiplayer spel per vecka som är öppet för folk att hoppa in i. Siege idag tex.

  5. Vi ska förbättra planeringen så att alla ser vilka spel som kommer, tidigare, för att kunna deltaga. x 3

Hur skiljer sig detta från tidigare? Ingen omröstning, ingen server uppsättning i förväg, mindre avancerade upplägg - spar lite arbetstid för oss och förhoppningsvis kan ge oss både fler som är nyfikna via streams (både som spelare och möjliga admins).

Visa signatur

Forumregler | Synpunkter på moderering i forumet? Kontakta via PM, Email eller kontaktformuläret.
Huvudadmin för Geeks Discord - Mötesplatsen för gamers