Räknar Twitch en själv som en tittare?

Permalänk
Medlem

Räknar Twitch en själv som en tittare?

Om man streamar på twitch och är inloggad samtidigt på en annan enhet (mest för att följa chatten) räknar den då en själv som en tittare?

Permalänk
Medlem

@Elektron:

Ja det gör den

Visa signatur

Galleri/Bygglog Projekt:

NES PC
AIO Dator

Permalänk
Medlem

haha det är så kul när man inser att man pratar för sig själv. Finns det något smidigt sätt att bara följa chatten när man lirar. Finns det någon app till typ mobilen så man bara kan följa chatten utan video. Behöver ju bandbredden till annat

Permalänk
Medlem

@Elektron:
Du kan ju alltid köra på popout-läget så här annars, och stänga ner själva streamen och då kommer du inte att räknas in som tittare på streamen även fast du ser eventuella tittare skriva till dig. Annars kan du väl testa XSplit Gamecaster. Nåt streamprogram där du kan se Twitch-chatten in-game. När man tänker på det bör det inte heller vara särskilt svårt att koda något overlay-program som visar Twitch-chatten men då kickar nog spelens fuskskydd igång ifall man spelar online, så bättre att köra XSplit Gamecaster isåfall.

Visa signatur

8700K 5GHz | GeForce GTX960 4GB WFOC | Corsair Vengeance LPX 16GB 3200MHz | Windows 11

Permalänk
Medlem

Man kan ju kolla vilka som är inne i chatten också väl, så om du ser något nick du inte känner igen är det kanske läge att hälsa.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

I iOS-appen går det att visa enbart chatten genom att trycka på kugghjulet som syns i videorutan och slå på "Chat Only". Kör du Android kanske den också har ett kugghjul du kan trycka på och aktivera det läget?

Visa signatur

Citera eller nämn gärna mig (@ToJa92) om du svarar på något jag skrivit.
Uppskattar du eller blir hjälpt av ett inlägg jag skrivit är jag tacksam om du gillar det.