Häng med när SpelClockers lirar Overwatch!

Trädvy Permalänk
Geeks Gaming
Alvar Berglind
Plats
Helsingborg
Registrerad
Feb 2013

Häng med när SpelClockers lirar Overwatch!

Den öppna betan av Overwatch har landat! Ikväll ser vi vad spelet har att erbjuda och hur bra de olika karaktärerna fungerar ihop. Vill ni spela med oss är ni varmt välkomna in på SweClockers Teamspeak! Vi börjar som vanligt klockan 19:00 och sänder det hela på swec.tv.

#spelclockers #teamspeak #SwecTV #overwatch

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2007

Bra när man inte orkar spela själv.

Kan en del om trä

Trädvy Permalänk
Inaktiv
Registrerad
Jan 2008
Skrivet av Igelkott:

Bra när man inte orkar spela själv.

Det är lika roligt som alla andra lagspel. Värdelöst att sitta och spela själv.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Nov 2005

Har spelat ca 5 timmar nu och kan direkt säga att det är inget för mig. Jag kan förstå att detta säkert tilltalar vissa, som gillar något som är lite långsammare med massor av feats och skills. Det finns redan fler team-baserade spel som är intressantare (ut 4, reflex, toxikk, m. fl. ). Med 5 vänner? Visst, runt 1 timma är det kul. Sen tröttnar jag. Spelet är inte dåligt, det känns bara inte så pass intressant i mina ögon. Grafiken är mysig, men är krävande trots lågupplösta texturer (då har jag på högsta möjliga inställningar). Jag förstår att detta inte ska vara något grafikmonster, det är blizzard vi pratar om. Deras spel brukar vara rätt snällt när det kommer till systemkrav, vilket är en bra egenskap. Men som sagt, jag vet inte om det är motorn i sig eller bara att spelet befinner sig i beta? Spelet fungerar felfritt på mitt system i signatur och det känns polerat.

Jag vet inte vad det är, men något känns oerhört off med mobiliteten. Det känns klumpigt att röra sig. Musen känns dock helt ok. Gott om pc-inställningar att pilla på, så inget fel där. Men själva spelet i sig, jag tror inte det kommer att leva länge, tyvärr (möjligtvis 1-2 år på sin höjd). Priset är alldeles för högt också (borde ligga på runt 200-250kr). För det priset kan jag motivera köp, men inte för 450-500kr. Visst, du kan köpa det digitalt på gmg, g2play eller g2a för några 100 riksdaler mindre än de flesta gemene butiker.

Ska in och spela x antal timmar till och se vart det leder

Ryzen 5 1600x, AOC C24G1, Rx 580 Sapphire nitro+.

Trädvy Permalänk
Geeks Gaming
Plats
Hässleholm
Registrerad
Mar 2010

@magma86: Köpte de för typ 300kr genom battlenet. Helt värt de.

|Fractal Design Arc Svart|Fractal Design Tesla R2 650W 80+ Gold|Gigabyte Z77X-UD3H ATX|Intel Core i7 3770K 3,5Ghz (Ivy Bridge)|Corsair 16GB (4x4096MB) CL9 1600Mhz VENGEANCE LP|Samsung SSD Kit 840-Series 250GB|2TB Seagate Barracuda 7200rpm SATA 6Gbit/s|DVD±RW Samsung 24X DL Svart OEM|EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB ACX 2.0+ SC+|