Samsung Galaxy Tab A 10.1" (2016) med S Penna

Permalänk
Medlem

Samsung Galaxy Tab A 10.1" (2016) med S Penna

Samsung har släppt en ny version av Galaxy Tab A med stylus penna I USA, India och Indonesien. Det sägs att den funkar jätte bra för anteckning och ritning. finns ingen info om den kommer att släppas i Sverige. Vet någon när den kommer att släppas i Sverige ?

Permalänk
Medlem

Jag undrar samma sak. Ska man ta och kontakta Samsung direkt för svar kanske?

Permalänk
Medlem

@Kalimac: jag har kontaktat de ! de har ingen aning. kapitalisterna bestämmer om produkter , realse datumet osv. haha
kolla på den
http://www.expansys.se/be-first/

Permalänk
Inaktiv

samsung med penna

@myst81: Jag ringde upp Samsung i dag och fick höra att det inte finns någon penna. Om man vill rita/teckna på plattan
kan man glömma Samsung. Tjejen jag snackade med tyckte att jag kunde leta efter en tredjehands-penna. Alltså chansa vilt på att den kanske fungerar. Rätt märkligt med tanke på att Samsung köpte upp 5% av Wacom. Jag trodde att de gjorde det för att utöka ritfunktionerna på sina plattor, men tji fick jag. Måste leta vidare efter nåt annat märke.

Permalänk
Medlem

@anon201614: De som jobbar på samsung KAN INGEN TING ! annars hade de sagt till dig att TAB S3 kommer med S penna !
vad ska säga ?

Permalänk
Inaktiv

Kollade vidare på tex Asus Zenpad 10 z300C där man i reklamen skryter med den smått fantastiska pennan Z Stylus. Dessvärre existerar inte denna penna. Åtminstone inte på en svensk marknad. Dead end igen. Får tydligen ge upp det här med att rita med penna på en surfplatta.

Permalänk
Medlem

Detta är faktiskt lite löjligt.

Jag har också kollar från och till efter en trevlig Androidplatta med penna för att rita på. Verkar inte varit någon större marknad för dessa då Samsung har dragit ner på sitt utbud rejält.

Just nu har jag en gammal Note 10.1 (första generationen) som visserligen har en bra Wacompenna men vars upplösning (1280x800) och hårdvara (motsvarande Galaxy S3) lämnar lite att önska...

Man kan ju privatimportera en Tab A 10.1 With S-pen från USA via Ebay iofs om man vågar.

/hulle.

Visa signatur

A600, 2 MB Chipram, 85 MB HD, Extra diskettstation, Joysticks: Tac-2, The Bug och Wico Red Ball.
Zotamedu:"Kompressorkylning är nog det mest miljöfarliga du kan göra med en dator om du inte tänker börja elda brunkol i den."

Permalänk
Inaktiv

Jag trodde att jag skulle kunna hitta en surfplatta 10 på under 3000kr med tryckkänslig penna men det går tydligen inte alls. Trodde att man skulle kunna sitta vid köksbordet, i tv-soffan eller kanske tom. ute på ön i skärgården och teckna på plattan. Men icke. Tiden är tydligen inte mogen för att göra ngt kreativt med en platta. Jag är kanske före min tid...
Jag gav till slut upp allt som har med surfplatta att göra o köpte ett mindre ritbord från Wacom. Det känns som gammal teknik och så blir jag väldigt låst till min stationära dator. Visst, den funkar också med en laptop men som gamer släpper jag inte min stationära. Allt blev oväntat komplicerat. Papper och penna rules tydligen fortfarande.

Permalänk
Medlem

@anon201614:

kolla på den ! har beställt en och man har 30 dagar prov /öppetköp , plattan kommer med en stylus penna och det sägs att det är en decent platta.

http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/ipad-surfp...