Permalänk
Medlem

Letar ny TV 40-55 tum ~4000kr

Som rubriken lyder letar jag ny TV.
Är inte helt såld på smart-TV då jag läst en del negativa åsikter om det, fast jag har använt smart-TV tidigare och varit nöjd.
Eftersom min budget är såpass låg vill jag vara säker på att jag inte köper mig "features" som jag inte är intresserad av. Jag vill ha USB för att kunna använda en chromecast men annars är bilden det viktiga. Har kollat på en del men är som sagt osäker och inte speciellt kunnig, tacksam för hjälp

Några jag kollat på:
https://www.netonnet.se/art/ljudbild/tv/andersson-led43512uhd...
https://www.netonnet.se/art/ljudbild/tv/39-43tum/lg-43uh664v/...

Permalänk
Bildexpert 📺

@retchyp: När du väljer bort apparater med "smart-TV" väljer du också apparater i de lägre kvalitetssegmenten. Har du inga stora krav på bildkvalitet så kör på. Lite hugget som stucket i den kategorin.

Permalänk
Medlem

@Laxpudding: Har absolut ingenting emot att köpa smart-tv, men har hört en del dåliga saker om det. Har du någon erfarenhet av det?

Permalänk
Medlem

Elgiganten säljer en sony 40" för 3,5k denna veckan. Har en själv, utmärkt tv.

Permalänk
Bildexpert 📺

@retchyp: Smart-TV-systemen är ju något man får ta vare sig man vill eller inte. Alla TV-apparater av mellanklass och bättre nivå har ett smart-system. Man kan ignorera det och låta bli att använda dem till en viss gräns.

Permalänk
Medlem

Ignorera om det finns smart-tv funktion eller ej. Idag har nästan alla det och de som inte har det är knappast billigare. Eftersom du kommer använda chromecast så spelar det ingen roll.