Permalänk
Medlem

Anti-spy/mörk skyddsfilm?

Snart börjar skolan och det betyder att laptopen ska med ut på stan och i parken men jag har märkt att när jag sitter och gör mitt plugg så drar 90% av mina medmänniskor blicken åt min skärm, det är irriterande på grund av massa anledningar som jag tror ni kan komma på själva.

Så min fråga är, finns det något man kan sätta på en skärm (typ mörk hård plastfilm) för att göra ''TN'' effekten 20 gånger värre? Jag har försökt att göra lite efterforskningar men det ända som kommer upp är Anti spy skydd för Iphone.

Det behöver inte vara snyggt, kan köra lite Macgyver över det hela.

För att jag skriver som en kratta...
Permalänk
Inaktiv

Här har webbhallen flera olika att välja på https://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/barbara...

Vet inte vilken storlek du är ute efter så det får du välja själv.

"Privacy Screen" etc. Lite dyrt dock, men det kanske är ok.

Permalänk
Medlem

Vill du ha en Macgyverlösning: Dra bort polariseringsfilmen på skärmen, använd polariserande glasögon. De runtomkring kommer då bara se en blank skärm

https://www.youtube.com/watch?v=ydRZkLK7S-w

Visa signatur

...

var fri

...

Permalänk
Medlem

@anon81912: Ja, för att inte tala om att det är en beställningsvara... Undrar om det finns något hårt ''plast ark'' av mörk reflekterad yta som man kan köpa från byggvaruhandeln och klippa till själv..

Permalänk
Medlem

@d0b: Har funderat på det, män känner inte för att ta isär en 10000kr laptop som är 5månader gammal just nu. kanske om runt ett år då den kommer dyka upp för 3000kr på netonnet...

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Pcnoobs:

@Killbom: Ja, för att inte tala om att det är en beställningsvara... Undrar om det finns något hårt ''plast ark'' av mörk reflekterad yta som man kan köpa från byggvaruhandeln och klippa till själv..

Finns ju på andra ställen än bara WH, prova sök på "privacy filter", "privacy screen", "sekretessfilter", "skärmfilter" etc. så får du fram massor med resultat både hos butiker och tillverkare. Några exempel:

https://www.inet.se/kategori/614/privacy-filter
https://www.dustinhome.se/group/hardvara/datorer-surfplattor/...
https://www.komplett.se/category/12927/datorer/datorer-tillbe...
http://www.misco.se/product/section.aspx?SL_SectionId=10259

Huruvida man kan köpa en större bit och klippa till vet jag ej, om det är samma typ av material borde ju större betyda dyrare, men kanske går att hitta billigt från Kina på eBay om du söker där.

Visa signatur

CPU: Intel i5-4670K MB: Asus Maximus VI Gene RAM: Patriot Viper3 16GB 2133MHz CL11 GPU: Zotac GeForce GTX 780 PSU: Corsair AX860 Chassi: Silverstone Temjin TJ08-E Kylning: Corsair H80i Lagring: 1x Samsung 840 Pro 256GB, 2x Seagate Barracuda 3TB (döda efter 3,5 år), 1x Seagate Firecuda 2TB, 1x Seagate Barracuda 2TB

Permalänk
Sjusovarn

15.6 inch Privacy Filter LCD Screen Protective film for 16:9 Laptop 344mm*194mm
http://s.aliexpress.com/EviAFv22

150kr istället för 2000kr, kanske inte är lika bra, men antagligen tillräckligt.

Skickades från m.sweclockers.com