Testpilot: Komplett Gamer Xtreme a70

Permalänk
Medlem
Skrivet av Alling:

Jag tror att toppen är en del av stommen i 400C, och det nämns ingenting om att det skulle gå att ta loss den i manualen, till skillnad från i 600C:s manual.

Okej. Väldigt märkligt i alla fall.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Skrivet av Alling:

Jag var också kritisk till valet av minnen först, och jag tycker fortfarande att man kunde ha använt högre specade minnen, och låtit dem ticka i 2 400 MHz. För det måste nämnas att Ryzen faktiskt inte stöder mer än 2 400 MHz officiellt. Jag antar således att Komplett valt att helgardera sig på den punkten.

Skit samma om de inte stödjer högre än 2400MHz, faktum är att vi vet att Ryzen presterar bättre med 2666, 2933 eller 3200MHz med bra timings och särskilt i spel. Och det här är en överprisat "Ryzen gaming dator" som de marknadsför kan de iallafall se till den presterar så bra som hårdvaran tillåter. Bara dumt, det här är precis som att köpa Z270 kort och en 7700k utan att överklocka.

Permalänk
Skrivet av Alling:

Hur är det en 15 000-kronorsdator? Kan du utveckla det påståendet?

Datorn presterar som en 15000kr dator. De har kastat in gilliga komponenter där de har lägre avkastning, och dyrare där de inte behövs. Den är oerhört obalanserad och enligt mig så tappar de massor av värde (prestanda/kostnad)