Permalänk

Budget spelskärm maxpris 2500-2700

Tjena alla nördar!

Köpte nyligen ett skärmfäste på amazon för att få upp mina benq 28a och acer 27a från skrivbordet men det blir för trångt ändå när också har aktiva högtalare och ett cubechassi. Så har därför bestämt för att byta ner mig lite i storlek på skärm.

Har dock inte bestämt mig än om ska behålla min 28 tummare benq som köpte i juni på webhallen för 1500 kr. antar att det är en reko allround skärm ändå som duger som extra skärm.

Det jag funderar på storleksmässigt är mellan 23.6 - 26 tum och måste ha uttag för vesa 100x100.

Kollade och googlade på en jättebillig AOC E2470SWH

https://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/223687-...

Men vågade inte köpa den efter att har läst lite reviews på amazon fastän den fått okej omdömen i sverige.

Har inte så många spel som jag spelar men ett par på steam i form av Life Is Feudal och Blackwake.

Köpte också nyligen nytt grafikkort Palit GeForce GTX 1060 3GB Dual.

Och det här med att välja mellan paneler är lite av en djungel. Men som jag har förstått så är det TN som gäller nästan uteslutande för spelande.

Använder datorn väldigt allround förutom dem här spelen då. Inget extremt men vore ändå nice med en schysst skärm då jag mest har köpt ganska billiga tidigare.

Blev en del info här nu men ser gärna att folk här ger mig tips och råd på vad man ska köpa för typ av skärm till ett maxpris på mellan 2500-2700 kr kan jag nog sträcka mig till när har fått gjort mig av med mina 2 st acerskärmar också.

Tack på förhand

Mvh Lasse

Permalänk
Medlem

Bara ett alternativ, funderat på att byta skrivbord istället för skärmar?

Permalänk

@bgorn: Jo asså har funderat på skrivbordet också ... fast mina acerskärmar är något som hängt med i 3 år nu o dags att göra sig av med o då får grannen gärna ta dem. Köpte mina BenQ 28a i juni här så vet inte om ska behålla den eller försöka sälja av också för att få ner båda skärmarna lite i storlek.