Arkadmaskin med Raspberry Pi 3 vinner Månadens Galleri oktober 2017

Trädvy Permalänk
Number Six
Registrerad
Dec 1999

Arkadmaskin med Raspberry Pi 3 vinner Månadens Galleri oktober 2017

Efter ett ovanligt jämnt Månadens Galleri kammar AkP86 hem första pris med sin arkadmaskin Bartop Arcade MK3, ett stiligt hantverk byggt från grunden.

Läs hela artikeln här

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa leder till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2016

Grattis, välförtjänat

Har inspirerat mig till att göra nåt liknande men har precis kommit ur startgroparna och fått hem 80% av nödvändigt material. Och eftersom frugan jobbar på en liten träfabrik så kommer jag att få chassit utfräst i cnc-maskin - hoho

i5 6600K @4,6 | MSI Z170A Gaming Pro Carbon | 2133Mhz 4x4GB | ASUS GTX 1070 Rog Strix Gaming OC 8GB | 2x SSD 256+512GB | Seasonic 750W | Fractal Define R3 Chassi | BenQ 24' 1080p| CM Hyper 212X CPU Cooler | Oculus Rift

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Halland
Registrerad
Maj 2015

Grattis till de välförtjänta silver- och guldmedaljerna; @Akp86 och @MetallicAcid !

...och tack alla som röstade på mitt galleri: Riktigt roligt och inspirerande att få positiv återkoppling

Som något av en tangentbordsnörd tycker jag att det är extra roligt att få se ett tangentbord "på pallen" i månadens galleri igen, det var alldeles för länge sedan sist!

Dock tycker jag kanske att mitt projektnamn snarare är "enkelt, tydligt och beskrivande" än "orimligt oinspirerande"

...och när vi ändå är inne på ordmärkeri (som alltid är värdeskapande och uppskattat av alla ) så får jag väl passa på att notera, från artikeln, att "slutändan" och "slutänden" är två helt olika saker ...det ena är dock en skitsak!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Apr 2014

Tack så jättemycket till alla som röstade på mitt arkadbygge! Jag kommer inte bygga flera maskiner så lite extra kul att få vara med i månadens galleri och dessutom vinna! Hoppas bygget inspirerat någon/några till att bygga en egen!

Trädvy Permalänk
Proffsmoddare
Plats
Norrtälje
Registrerad
Okt 2011

Congratulations to everybody. I am very proud that we were nominated and especially that I could make the top 3. Look forward to seeing more amazing work from this awesome community!!

Trädvy Permalänk
Corsair
Plats
Sverige
Registrerad
Okt 2012

Grattis till alla, ser fram emot nästa gång!