Nvidia släpper drivrutin för Doom VFR

Permalänk
Melding Plague

Nvidia släpper drivrutin för Doom VFR

Efter lanseringen av Doom 2016 är det nu dags för en VR-version av titeln, där höga systemkrav och högoktanig demonslakt står på menyn. Nvidia bistår med optimerade drivrutiner.

Läs hela artikeln här

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

För er som undrar så ser ut som Doom funkar med Oculus Rift så länge du kör Steam betan för de som är intresserad av spelet.

Med andra ord så ser det ut som de mestadels har marknadsfört att den bara är för Vive men inte precis gjort något speciellt.

Visa signatur

Speldator: Ryzen 7800X3D, 64GB DDR5, RTX 3070
Server: i7-8700k, 32GB DDR4, RTX2080
Steam deck + de fiesta konsoller.

Permalänk
Medlem

Bra att veta. Det har ju varit precis så här i största allmänhet att man i praktiken kunnat köra Rift-exklusiva titlar tack vare Revive och att Rift kunnat köra Vive-titlar tack vare att Valve lagt till kompabilitet för Oculus Rift i Steam VR.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Avstängd

Verkar som det inte är så bra port till VR enligt reddit.. AAA studios verkar inte kunna detta med VR

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Nvidia har en ny ikon i verktygsfältet efter att ha varit utan ett bra tag. Går att starta Nvidia kontrollpanel och GFE från den.