Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gbg
Registrerad
Jul 2004

Söger bara så här, PC2 e fan bäst!
Trots de typiska buggarna som spökar sms spel så ser jag fram emot varje race, å tar mig igenom buggarna om de dyker upp.
AC, well om jag inte hittar en server med den bilkombon jag e sugen på så stänger jag av det, borde la säga en del om spelet.

Sen älskar jag när man börnar med säg caterham 7 å man valt sommar däck å man ställer uupp bilen i varje kurva, sen kommer regnet å man börnar förbi alla de som i princip gjorde 8or mot en när det var torrt. I love it!

Ahhlon2x4@3.6@~1.42-14.3v / 8gb/gtx 470

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

Nu har dom släppt demo:
https://www.projectcarsgame.com/demo.html
PS4/PC/Xbone

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2004

Jag laddade ner demon igår och hade skitkul! Det var några år sedan sist jag körde bilspel så det behövdes någon timme att komma igång men sedan flöt det på bra och jag kunde plocka bort en del hjälpmedel. Riktigt imponerade grafik och härligt ljud, blir definitivt ett köp när titeln dyker upp på rea.
Hur aktiv är egentligen onlinedelen? Vore trevligt om man kunde rejsa under hyfsat ordnade former men ändå inte så överseriöst som det blir med iRacing.

edit: Halva priset på Steam-rean

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Oskarshamn(Fårbo)
Registrerad
Sep 2002

Köpte detta för typ 3 dar sen , kommer från flera år av Assetto Corsa , tycker det är bättre i det mesta.
Mycket snyggare (iofs nyare med) , bättre däckfysik, känns som bilen beter sig på ett mer riktigt sätt vad gäller när den släpper och hålla driften genom kurverna.
Det jag tycker är mindre bra är den dåliga tillgången på roadcars, då jag gillar det mer, har förälskat mig i Mitshubishi evo , (den minsta, kommer inte ihåg modellen nu VIII?) och att inte TouristenFarthen finns med, vilket i mitt tycke är det bästa med AC.
Så roligt att dra runt på nurburgring mot massa andra i "normala" bilar.

Mvh Peddan

Min: Ryzen 5 1600@3,8, Asus prime B350 Plus, Gskill Ripjaws 16Gb 3200Mhz@cl14 , Samsung 830 128Gb SSD+ OCZ 512 Gb SSD , MSI Optix MAG27CQ + 24" Benq G2420HDBL , RX480 8GB , FD R5