Permalänk
Medlem

Vad är du för en människa?

Ja, vad är ni för människor?

Det är fredag idag, torsdag igår och lördag imorgon. Den svenska kulturen är väl tacos på fredagar och en jävla massa dricka och sena utekvällar på krogen.

Sweclockers är väl så nära likasinnande människor jag kan komma och tänkte därför fråga vad ni är för typ av människor. När det är helg, det vankas kväll, vad gör ni?

Är ni ute och super, tar en taxi till nattklubben, ute med polarna och går hem med valfri donna till natten eller kanske kör hemmafest med beer pong?

Eller kanske det finns fler som mig. Som föredrar att ta det väldigt lugnt. Dra sig tillbaka och kanske helst va ensam framför datorn/tv'n kolla serier & film eller spela med vänner online? Nåt gott o snaska på i lugnets ensamhet.

Har många vänner som är ute på krogen eller går på hemmafester, kvinnor man pratar med springer på klubbar och alla andra ställen som serverar alkohol stup i kvarten, finner ju noll gemensamma intressen med dessa. Det får en att undra om man är en helt efterbliven asperger-människa som faktiskt inte gör dessa saker...?
Gillar inte ens alkohol, visst öl är förbaskat gott, men drinkar med 90% sprit faller mig inte i smaken. Är jag en forever alone eller finns det fler som mig?

Fyller 21 inom kort och känner mig ganska utanför rätt så ofta när man hellre drar sig tillbaka än att vara ute på nätterna berusad tills blodet knappt orkar cirkulera. Särskilt när det kommer till diskussion på måndagarna på jobbet eller i chatten på facebook när folk frågar vad man gör- ja, vad fan gör jag? De postar bilder och skriker om hur härligt det var att spy i trappuppgången och att de låg helt stupraka 04:30 utanför närmsta kebabkiosk eller fick sjuttio nummer till ett gäng snygga apelsiner. Själv har man aldrig nåt o komma med (säga) så man undviker helst frågan till allra högsta grad.

Så Sweclockers där det finns indivder av alla dess sorter. Vad gör ni en typisk klassisk fredag/lördagskväll?

Permalänk
Medlem

Jag kollade på Talang och hade "fest" med chips och dipp med barnen och efter det så la jag dom, och nu sitter jag och kollar Swec/youtube/twitch.
Är separerad så är jag ledig en fredag/lördag så har jag barnen och då blir det typ ovanstående, annars jobbar jag

Låter säkert som ett sjukt trist liv, men jag trivs med det just nu.

Visa signatur

NZXT H510 | MSI Z170A KRAIT | Intel i5 6600K @ 4.4 Ghz | Powercolor 5700XT Red Devil | HyperX 16GB DDR4 2133Mhz | EVGA Supernova G2 750W | Samsung 850 Pro 256GB | Samsung 860 EVO 500GB | Corsair H100i Platinum | LG 34GK950F

Permalänk
Medlem

När jag var i din ålder gick jag på universitet, så då blev det mycket krökandes och annat hålligång. Men nu är det bara skönt att komma hem och slappa själv på fredagarna. Sen spenderar jag oftast helgen med att sitta och knåpa på hobbyprojekt framför datorn, eller bara slappa och kolla youtube eller film/serier. Mycket händelselöst, men jäkla najs.

Visa signatur

Core i7 7700K | Titan X (Pascal) | MSI 270I Gaming Pro Carbon | 32 GiB Corsair Vengeance LPX @3000MHz | Samsung 960 EVO 1TB

Permalänk
Medlem

Jag dricker inget alls och bestämde mig ganska tidigt att inte bli en i högen som gör som alla andra. Nu jobbar jag också 6 dagar i veckan som tidningsutdelare och post så jag orkar inte göra så mycket heller när man får den lilla lediga tid man får. Jag sover, kollar stryktipset de gånger jag tippar eller spelar nåt spel om jag orkar eller kollar på youtube. Man har ju bara en heldag som man är ledig från jobbet och jag försöker bara vila så mycket jag kan.

Visa signatur

Coca Cola missbrukare Förbjuden dryck för mig pga diabetes
AMD älskare
Katt älskare

Permalänk
Inaktiv

Typisk helg Jobb, jobb och mer jobb.

En kund ville ha ett akut jobb utfört, en konkurrent som kunden brukar anlita var nästan hälften så billig som mig och de fick såklar jobbet. Problemet var att kunden även fick vad de betalade för och min konkurrent hade tagit vatten över öronen utan att förstå problematiken. Det är lätt att uppskatta en låg kostnad om man ej förstår problemen.

Så nu sitter jag här med kort tid på mig och fick ta över jobbet för nästan 3000kr/h för akut helgjobb, där det tyvärr finns mellanhänder som tar nästan allt.

*edit*
Hade kund anlitat mig direkt hade det blivit billigare för dem och då jag fakturerar mer nu än vad jag hade gjort annars för det lilla jobbet.

En bekant som jobbar typdygnet runt sa till mig en gång att fördelen med att jobba mycket är att man inte får lite extra inkomst, utan man får mindre fritid att slösa pengar på.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Nioreh83:

När jag var i din ålder gick jag på universitet, så då blev det mycket krökandes och annat hålligång. Men nu är det bara skönt att komma hem och slappa själv på fredagarna. Sen spenderar jag oftast helgen med att sitta och knåpa på hobbyprojekt framför datorn, eller bara slappa och kolla youtube eller film/serier. Mycket händelselöst, men jäkla najs.

Jo jag börjar plugga i Jönköping i höst. Hela grejen med studentlivet fest, fest och fest lär ju bli ett o annat, jippi! Är ingen outsider, tror jag, och är ingen tråkig människa Men gillar faktiskt att ha kvällarna för mig själv. Älskar och träffa folk på jobbet eller när man gick i skolan, så man får sin dagliga dos av sociala aktiviter, men that's about it. Så vet inte riktigt hur det blir att studera 3 år när man inte är den som sväljer flest shots eller vill stå på bordet.

Man vill ju inte skjuta sig själv i foten redan första veckan och stämpla sina 3 år på en gång, så lite kanske man får bjuda till men att hantera resterande inbjudningar lär bli en utmaning om man vill ha några som helst vänner lol

Permalänk

Kan relatera till 100% så helt ensam är du inte

Jag är 19 bast och har funderat mycket över samma sak.

Beror helt på vilket humör jag är på men ganska ofta blir helgen upptagen av jobb, men jag spenderar gärna helgen framför datorn med lite godis och dricka.

Är hur skönt och avslappnande som helst att bara sitta och snegla på youtube eller bara dra ett par csgames med gamla polare.

Men ibland kan det såklart bli någon nattklubbsrunda med några polare med om lusten finns, och det blir ofta ett jäkla hålligång.

Trevlig helg på er

Visa signatur

|8320 @ 4GHz| Asus M5A97 LE 2.0| H80i | RipJaws 8GB | ASUS GTX 660 TI | CX 500M | Sandisk Ultra 128GB |

Permalänk
Medlem

Nog en vanlig svensson,jobbat hela veckan tar några öl å några till barnen sover sen 21 damen tittar serier eller film kollar lite själv eller så blir det datorn med spelande

Visa signatur

ENTHOO PRIMO CORSAIR RM 1000W MAXIMUS VII FORMULA 4790K 4.6 1.2V 4x8 CORSAIR 2400 Msi Gtx 1080 TI VATTENKYLD W10

Permalänk
Avstängd

@eucalyptus:

Jag har alltid tyckt om datorer och min egenvalda ensamhet men uppskattar lite hemmakrök då och då också samt även någon riktigt bra klubb men jag slipper helst nattklubbar a´la stureplan då musiken där enligt mig är allt annat än bra.

Jag förstår helt och håller vad du menar och kan i stora drag relatera till det, jag var sån i din ålder också (och är väl i stort även idag)
jag älskar att sitta hemma framför datorn och kan göra det flera dygn i streck utan att känna något direkt socialt behov alls, det är ju tillräckligt att sitta och pilla med Linux, sköta om olika servrar och läsa / skriva i diverse forum samt att lyssna på musik och kolla serier/filmer tycker jag.

Mina vänner har lite svårt att fatta tjusningen i detta men de har inte heller haft ett brinnande datorintresse sedan barnsben.
det ultimata hade ju varit att träffa en tjej som tänker någorlunda likadant eller iallafall har förståelse för den egenvalda ensamheten som man har sånt stort behov utav. Familjeliv med barn och allt vad det innebär har aldrig lockat mig dock.

Men alla är vi olika.... i mina ögon är du normal!

Visa signatur

Moderkort: Asus Maximus Xi Extreme - Cpu: Intel Core i9-9900K - Cpu kylare: Corsaid h100i PLatinum - Gpu: MSI GeForce GTX 1080 - Chassi: Corsair Carbide 100R Silent Edition + EVGA 1000W PSU - Hårddisk: x2 Samsung 970 EVO 500GB nvme - Minne: 64B DDR4 3200mhz - Skärmar: 2x AOC Agon AG241QX 144hz,1ms

Permalänk
Medlem

Åh va härligt att det finns fler som är som mig

På vardagar så jobbar och när jag väl har fritid till hand (vilket är majoriteten av min tid) så softar jag framför datorn här på Sweclockers, kollar youtube och film samt en massa musik. Trivs oerhört bra i mitt eget sällskap trots att det kan kännas ensamt ibland, att dricka är inte min grej gör det enbart när jag blir bjuden vilket kan va kul ibland. Är ingen livsnjutare i min mening då jag knappt gör nåt utan tar det bara lugnt och gör saker när jag känner för de. Är för det mesta ledig så om någon skulle få för sig att vilja göra nåt så tackar jag sällan nej

Visa signatur

Chassi: Antec GX500 / HDD: WD blue 1TB / SSD: WD Blue 250GB / CPU: R5 3600 @ 4,2 Ghz / GPU: XFX Radeon RX 5600 XT THICC II PRO / Kylning: Wraith Stealth och 3st i chassit 2xpush 1xpull / PSU: Seasonic Core GC 500 / MB: B450A Pro Max / RAM: Corsair Vengance 2x8GB 3200 Mhz / OS: Win10 Home / Mus: Logitech G300 / TB: HP PR1101U / Ljud: Logitech Z906 och Arrogant bastard hurricane / Skärm: BenQ GW2470HE / Macbook late 2006 med Ubuntu /

Permalänk
Medlem

Jag är 21 och 100% nykterist, det enda dryck med alkohol jag dricker är herrljunga cider. Långt ifrån varje fredag det blir tacos men det händer ganska ofta, men inget jag klagar på, gillar det verkligen speciellt eftersom man plockar på sig lite olika saker och kan välja själv.

Aldrig varit på en nattklubb och bar har jag bara varit på med jobbet (alkoholfri öl kan vara smarrigt faktiskt). Oftast sitter man hemma och spelar lite men inte som förr. Fick massa meddelande från en tjej man trodde man skulle komma någon vart med för ett år sedan, varför i allsindar är man knäpptyst i ett år för att sedan börja skriva igen? Inte första tjejen som gör så. Nä man har blivit trött på att jaga tjejer, känns som om det verkligen inte finns någon seriös i denna åldern. Medan man själv hade velat bilda familj inom dom närmsta åren så vill andra "festa" genom att kasta bort pengar på en dryck som dom sedan spyr upp och mår dåligt dagen efter utav. Hur det är vad som brukar beskrivas som att "leva livet" är för mig helt obegripligt.

Permalänk
Medlem

Nästan hundra på att jag är INTJ. Precis som många andra forumiter.

Har så länge jag kan minnas alltid haft mer eller mindre depressiva och nihilistiska tendenser (det har gått i vågor). Det har gjort mig sluten, bitter och isolerad. Bara värdelösa egenskaper. På sistone så har det ljusnat och jag hoppas (och kommer arbeta för) att det håller i sig. Livet är fan hårt arbete. Man kan aldrig slappna av helt.

Permalänk
Medlem

Antagligen långt ifrån ensam om det där!

Nu ligger jag några år före dig
Men på tiden man var 20 så var fallet som du säger....
Helg=krök eller rättare sagt..... ALLA lediga dagar var krök.... hade ingen större betydelse om det var en måndag eller fredag där var alltid ngn som ville kröka...

Allt från hemma partys till utefester...
Ibland var det bara ett gäng polare som träffades spelade o söp.....

Så mitt liv var iprinsip jobb supa mellan 18-25åldern där efter tröttna jag och fick första ungen.
Kärringen hade fortfarande intresse för supet men jag gjorde allt för att slippa!

efter 30 så går jag varken till klub/pub eller hemmafester....
Föredrar en film eller spela ngt o dra 2-3öl samt en FIN ROM!
Blir 34 iår och igår var det hemmagjord pizza därefter fick ungarna gottis o såg talang samtidigt som jag spelade på datan och drack mina öl o rom

*kärringen däckade 21 medans ungarna kollade tv där efter var de frittspel för mig till 00 sen däcka jag oxå haha!

Visa signatur

ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING - Socket 1200 - Intel Core i9 10900K 3.7 GHz 20MB - Gigabyte RTX 3080 Aorus XTREME WATERFORCE - G.Skill 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo C - Seasonic FOCUS PX-850 80PLUS Platinum 850 Watt -
Samsung 970 EVO Plus series SSD 500GB M.2 - Samsung SSD 860 EVO 2TB (MZ-76E2T0B/EU) - Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified Svart - Custom loop CPU & GPU 3x 360 Element - ULTITUBE D5 150 PRO with D5 NEXT pump - 6x Noctua NF-F12 iPPC-3000 120mm PWM - 3x Noctua NF-A14 iPPC-3000 140mm PWM.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MSI X299 SLI Plus, Socket-2066 - Intel Core i7 7820X - MSI Seahawk EK 1080 Ti - Samsung 750 EVO 500Gb SSD -
Corsair dominator platinum 32GB 3200MHz - Corsair RM 1000, 1000w 80+ Guld - Thermaltake Core X5 - Tempered Glass Snow Edition - Custom loop CPU & GPU.

Permalänk
Medlem

Jag vet inte hur många gånger jag har gått ut med kompisar/arbetskamrater för att sedan bara längta hem, så jävla tråkigt. Är inte särskillt social, jag klarar mig med att träffa en kompis en gång i veckan.

Visa signatur

R7-3700X, B450M Mortar MAX, 32GB DDR4 @ 3200, RTX 2080, Corsair CX650M Rev2

Permalänk
Medlem

21 år....då börjar snart livet med andra ord
Allting är hur underbart som helst bara det är med måtta (gammalt djungelordspråk) det gäller jobb, alkohol, festa, mysa, umgås, vila, träna osv osv osv.
Är det någonting jag lärt mig i livet så är det att aldrig säga "aldrig".
Jag skulle aldrig gifta mig, aldrig skaffa barn, aldrig bli gammal, aldrig göra någonting som jag inte ville, aldrig lägga pengar på onödiga saker ...listan blir hur lång som helst, men precis alla "aldrig" blev just sådana saker jag har gjort.
Är man 21 har livet inte ens startat...är man 51 som mig inser man att man visste absolut ingenting om någonting. Nu 30 år senare inser jag att jag, eller någon annan, vet absolut ingenting om någonting.
Det enda rådet jag kan ge är, gör allt du planerat att göra...testa nya, galna, idiotiska saker så ofta du kan Det gjorde jag...och det är jag otroligt tacksam för idag.

Visa signatur

Chassie Louqe Ghost S1 MKIII Limestone, Moderkort Gigabyte B550I AORUS PRO AX, RAM minnen G.SKill Trident Z Neo RGB 32GB, CPU AMD Ryzen 7 5800X, KylareNoctua Ghost S1 Edition, GPU Powercolor Radeon RX 6800 16GB, Systemdisk Samsung 970 EVO Plus series 500GB M.2, Sel/programdisk SSD 2x Samsung 850 EVO 120/500 GB, PSU Corsair sf750w, Skärm Samsung c32hg70 144hz,Mus Logitech g603 wireless gamingmouse, Tangentbord Logitech g613 wireless gaming keyboard

Permalänk
Medlem
Skrivet av KingCobra:

21 år....då börjar snart livet med andra ord
Allting är hur underbart som helst bara det är med måtta (gammalt djungelordspråk) det gäller jobb, alkohol, festa, mysa, umgås, vila, träna osv osv osv.
Är det någonting jag lärt mig i livet så är det att aldrig säga "aldrig".
Jag skulle aldrig gifta mig, aldrig skaffa barn, aldrig bli gammal, aldrig göra någonting som jag inte ville, aldrig lägga pengar på onödiga saker ...listan blir hur lång som helst, men precis alla "aldrig" blev just sådana saker jag har gjort.
Är man 21 har livet inte ens startat...är man 51 som mig inser man att man visste absolut ingenting om någonting. Nu 30 år senare inser jag att jag, eller någon annan, vet absolut ingenting om någonting.
Det enda rådet jag kan ge är, gör allt du planerat att göra...testa nya, galna, idiotiska saker så ofta du kan Det gjorde jag...och det är jag otroligt tacksam för idag.

Bra sagt jag missa den biten.... gör allt eftersom tiden susar förbi! vet ej vart mina senaste 10 år tagit vägen

Visa signatur

ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING - Socket 1200 - Intel Core i9 10900K 3.7 GHz 20MB - Gigabyte RTX 3080 Aorus XTREME WATERFORCE - G.Skill 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo C - Seasonic FOCUS PX-850 80PLUS Platinum 850 Watt -
Samsung 970 EVO Plus series SSD 500GB M.2 - Samsung SSD 860 EVO 2TB (MZ-76E2T0B/EU) - Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified Svart - Custom loop CPU & GPU 3x 360 Element - ULTITUBE D5 150 PRO with D5 NEXT pump - 6x Noctua NF-F12 iPPC-3000 120mm PWM - 3x Noctua NF-A14 iPPC-3000 140mm PWM.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MSI X299 SLI Plus, Socket-2066 - Intel Core i7 7820X - MSI Seahawk EK 1080 Ti - Samsung 750 EVO 500Gb SSD -
Corsair dominator platinum 32GB 3200MHz - Corsair RM 1000, 1000w 80+ Guld - Thermaltake Core X5 - Tempered Glass Snow Edition - Custom loop CPU & GPU.

Permalänk

Vill påstå att jag följer tidigare inlägg. 28år och har haft en "kort" period i tidigare år där det var mycket ute med vänner på spelningar och klubb men trivdes sällan bra med så mycket folk även om jag uppskattade den tiden jag fick med vännerna.
Har vissa introverta drag och tendenser till utmattning både socialt och genom att jag kan vara väldigt självkritisk och behöver ladda om samt släppa taget om mitt jobb för att vila upp mig. Det gör att helger generellt blir lugna med mina närmsta vänner eller familj och egen tid spenderas med promenader, slötittande och ibland lite gitarr.

Har dock senaste året börjat tappa intresse för spelande, åtminstone de mest tidskrävande utan att riktigt komma någon vart vilket, tidigare varit en stor del av ledig tid. Nu väljer jag spel mer efter story och upplevelse och tror jag söker lite förändring, eller "nånting mer" generellt i livet. Så just nu försöker jag hitta kärlek igen vilket var längesen jag gjorde ett ärlligt försök till!

Permalänk
Medlem

@Olegh: Åja, vi nog en och annan INTP också;) Fast forum/bloggosfären skulle inte vara lika stor ifall det enbart IN-typer som hängde på forum:D.

Tänk på att tester likt MBTI kan fungera bra som en guide, men summan av de delar som utgör din personlighet är större än vad M-B kan innefatta och dessutom så har du kraften/möjligheten att ändra vilka delar av din personlighet Du väljer framhäva. Lycka till! Jag hoppas att du lyckas bryta din isolering och att du hittar ett sätt att må bättre som passar dig.

Permalänk
Medlem

Kan inte riktigt undvika att lite grann vända taggarna utåt när jag läser vissa kommentarer, som att vissa stoltserar med sin nykterism eller att trådskaparen skriver om det som om det är stupfull eller alkoholfritt som gäller och inget annat. Extremiteter till max. Men det kan så klart vara för att ni är så otroligt unga, ni var ju barn för bara några år sedan och droganvändning var väl inte riktigt i er värld (ändå rätt få som berusar sig ordentligt innan 18 års ålder) förrän nyligen.

Extremtänk fungerar inte bra i ett demokratiskt och modernt samhälle, acceptans för att andra inte tycker som en själv är A och O. Men det brukar komma med åldern för de flesta, och kan självklart även finnas redan hos unga individer.

Tyvärr är den svenska kulturen lite att gå ut på helgen och berusa sig för att "släppa loss" så att säga. Men de allra flesta dricker ändå måttligt och att bunta ihop dem tillsammans med de där som raglar ut från krogen och spyr i närmaste papperskorg/buske är inte rätt.

Allt kan missbrukas (för att vara övertydlig, inte samma sak som beroende) och det är ofta samma personer som fastnar i olika missbruk. Vissa fastnar i missbruk väldigt lätt och många missbruksforskare är övertygade om att det är genetiskt hos dessa personer. Alltså att beroende inte så ofta som man förr trodde handlade om att saker var "beroendeframkallande" genom ingredienser.

Jag har svårt att riktigt ta en nykterist på allvar, speciellt om de inte har någon eller väldigt liten erfarenhet att berusa sig. Samma sak med "renlevnadsmänniskor" och veganer. Jag accepterar deras val för alla har rätt till det, men jag ser dem inte som seriösa om de gjort valet på personliga åsikter och egna övertygelser istället för allergier eller tidigare missbruk.

Jag dricker väldigt sällan, de flesta helger sitter jag mest hemma och tar det lugnt med läsk i glaset eller är ute och fiskar i flera timmar på kvällarna sommartid. Däremot har jag absolut inget emot att ta ett par öl med några kompisar när tillfället uppstår.

Svaret på din fråga "Vad är du för en människa?"
Ja jag är en Homo sapiens precis som du och vi är alla lika men var och en ändå helt unika. Vad vi gör och tycker är inte vad vi är

Permalänk
Medlem

@eucalyptus: Jag känner igen mig i mycket av det som du beskriver.

Tacos äter jag aldrig, jag äter nästan samma saker varje dag. Min mat består av ägg, kött, fisk, yoghurt, kvarg, grönsaker och kaffe, och ibland unnar jag mig nötter (allt naturell, givetvis)

På helgerna är det lugn och ro som gäller, så att jag kan göra något meningsfullt som att ägna mig åt mina hobbys som datorer, teknik och grubblerier. Jag verkligen hatar utelivet på krogen, antagligen för att jag är introvert och anses ofta vara väldigt lugn i jämförelse med andra, men det händer att jag tar några öl med mina vänner men inte på krogen. Trots att jag är väldigt lugn så verkar folk känna obehag omkring mig, och jag får ibland frågan om jag är arg, vilket är väldigt konstigt då jag till utseendet ser ganska snäll ut. Jag antar att detta beror på att jag alltid försöker vara metodisk, saklig och blandar inte in känslor i onödan.

Idag är jag i 30 års åldern, men när jag var runt 20-25 så festades det väldigt mycket, för det var ju det man "skulle" göra, men jag tyckte aldrig riktigt om den livsstilen.

Visa signatur

There is always a price to pay for convenient

Permalänk
Medlem

Har jobbat helg sedan förra året i maj. Det här var min första lediga fredag sedan dess, förutom jul/nyår.

Köpte hem två öl var till mig och sambon. Vi glodde en film och somnade tidigt.

Det var ruggigt skönt!

Permalänk
Medlem
Skrivet av CrazyBanana:

Vill påstå att jag följer tidigare inlägg. 28år och har haft en "kort" period i tidigare år där det var mycket ute med vänner på spelningar och klubb men trivdes sällan bra med så mycket folk även om jag uppskattade den tiden jag fick med vännerna.
Har vissa introverta drag och tendenser till utmattning både socialt och genom att jag kan vara väldigt självkritisk och behöver ladda om samt släppa taget om mitt jobb för att vila upp mig. Det gör att helger generellt blir lugna med mina närmsta vänner eller familj och egen tid spenderas med promenader, slötittande och ibland lite gitarr.

Har dock senaste året börjat tappa intresse för spelande, åtminstone de mest tidskrävande utan att riktigt komma någon vart vilket, tidigare varit en stor del av ledig tid. Nu väljer jag spel mer efter story och upplevelse och tror jag söker lite förändring, eller "nånting mer" generellt i livet. Så just nu försöker jag hitta kärlek igen vilket var längesen jag gjorde ett ärlligt försök till!

För att citera Toy Story; you've got a friend in me.

28 år, festade i åldrarna ~18 - 23 år, numera blir jag utmattad efter att spendera mer än typ 3h med andra människor och behöver ett par dagar på mig för att ladda upp. ;D
Byggde nyss en speldator för jag fick för mig att PUBG vore skoj - vilket det förvisso stundtals är -, men när jag spelar tänker jag mest "fyfan vilket slöseri med tid. Man uppnår ju ingenting?". En polare jag spelar med agerar som om han faktiskt producerar någonting när han siktar bättre eller whatnot... vad ska han med det till? Trams.

Spenderade gårkvällen med att ta ett par bärs med några kompisar i ett par timmar, sen hem och lagade mat i min ensamhet, sen Sopranos och onyttigheter till det. En bra kväll.

Till TS: Tar min kandidat till sommaren. Min strategi var att vara delaktig under nollningen, och se till att alla kunde mitt förnamn tidigt. Därtill ler man och är lite trevlig, så att folk ser dig som en trevlig tjomme. Sen kan man försvinna litegrann och inte delta lika mycket. Har funkat fint under mina tre år, och är väl allmänt omtyckt (tror jag).

Det kommer att gå bra.

Visa signatur

---

Permalänk
Medlem
Skrivet av Gorian:

För att citera Toy Story; you've got a friend in me.

28 år, festade i åldrarna ~18 - 23 år, numera blir jag utmattad efter att spendera mer än typ 3h med andra människor och behöver ett par dagar på mig för att ladda upp. ;D
Byggde nyss en speldator för jag fick för mig att PUBG vore skoj - vilket det förvisso stundtals är -, men när jag spelar tänker jag mest "fyfan vilket slöseri med tid. Man uppnår ju ingenting?". En polare jag spelar med agerar som om han faktiskt producerar någonting när han siktar bättre eller whatnot... vad ska han med det till? Trams.

Spenderade gårkvällen med att ta ett par bärs med några kompisar i ett par timmar, sen hem och lagade mat i min ensamhet, sen Sopranos och onyttigheter till det. En bra kväll.

Till TS: Tar min kandidat till sommaren. Min strategi var att vara delaktig under nollningen, och se till att alla kunde mitt förnamn tidigt. Därtill ler man och är lite trevlig, så att folk ser dig som en trevlig tjomme. Sen kan man försvinna litegrann och inte delta lika mycket. Har funkat fint under mina tre år, och är väl allmänt omtyckt (tror jag).

Det kommer att gå bra.

Man kan ju faktiskt spela enbart för att det är roligt och att man mår bra av det :)?

Permalänk
Medlem

Jag är 22 och är lik dig. Är hemma på helgerna och har det skönt
Hittar alltid något projekt att hålla på med, antingen är det att klara ett spel eller typ programmera något, eller så kanske jag har någon tv-serie att bingea, eller kanske någon film har kommit som jag vill se. Kanske jag får lust att nöta rep i WoW samtidigt som jag kollar YouTube.
Eventuellt kanske jag far ut en sväng med bilen någonstans men det är ganska sällan det också.

Jag tänker med partner och sånt att det händer när det händer, och händer det inte så händer det inte. Blir man desperat kan man börja med nätdejting.

Visa signatur

13600KF, RTX 4070 FE, B760I, 32GB DDR4, NR200P

Permalänk
Medlem
Skrivet av Gorian:

För att citera Toy Story; you've got a friend in me.

28 år, festade i åldrarna ~18 - 23 år, numera blir jag utmattad efter att spendera mer än typ 3h med andra människor och behöver ett par dagar på mig för att ladda upp. ;D
Byggde nyss en speldator för jag fick för mig att PUBG vore skoj - vilket det förvisso stundtals är -, men när jag spelar tänker jag mest "fyfan vilket slöseri med tid. Man uppnår ju ingenting?". En polare jag spelar med agerar som om han faktiskt producerar någonting när han siktar bättre eller whatnot... vad ska han med det till? Trams.

Spenderade gårkvällen med att ta ett par bärs med några kompisar i ett par timmar, sen hem och lagade mat i min ensamhet, sen Sopranos och onyttigheter till det. En bra kväll.

Till TS: Tar min kandidat till sommaren. Min strategi var att vara delaktig under nollningen, och se till att alla kunde mitt förnamn tidigt. Därtill ler man och är lite trevlig, så att folk ser dig som en trevlig tjomme. Sen kan man försvinna litegrann och inte delta lika mycket. Har funkat fint under mina tre år, och är väl allmänt omtyckt (tror jag).

Det kommer att gå bra.

Vad uppnådde du med öldrickandet? Vad ska du med det till? Vad producerade du genom att se på Sopranos?

Själv lägger jag ingen vikt vid vilken veckodag det är eftersom mitt arbete inte kräver det. Ikväll blir det nog en öl med Final Fantasy XV framför datorn. Det leder dock bara till välmående och några mycket underhållande timmar, så det är väl egentligen värdelöst.

Visa signatur

i7 8700k – Scythe Mugen 5 Rev.B-kylare // Galax RTX 3080 SG // 16GB G.Skill DDR4 3200 // Corsair RM750i // Phanteks Eclipse P400 TG

Permalänk
Medlem

Vi kan käka taco's en tisdag, potatisgratäng och kött en torsdag och makaroner en fredag.
Kanske för att jag jobbar helger vilket gör att det inte är lika "heligt-ledigt" som för andra.

Igår gjorde jag lasange vilket familjen åt. Jag själv tog pulvermos och kyckling (äter inte lasange).
Sen pluggade jag lite, högskolekurs, medan partner och barn spelade COD WWII.
Sängen lockade så lade mig typ 22.30..
Fasiken vad skönt

Permalänk
Medlem
Skrivet av Gruarn:

@Olegh: Åja, vi nog en och annan INTP också;) Fast forum/bloggosfären skulle inte vara lika stor ifall det enbart IN-typer som hängde på forum:D.

Tänk på att tester likt MBTI kan fungera bra som en guide, men summan av de delar som utgör din personlighet är större än vad M-B kan innefatta och dessutom så har du kraften/möjligheten att ändra vilka delar av din personlighet Du väljer framhäva. Lycka till! Jag hoppas att du lyckas bryta din isolering och att du hittar ett sätt att må bättre som passar dig.

Absolut. Det jag tänkte på var att "vi" nog är överrepresenterade här om man jämför med folk man möter ute på stan.

Håller med om andra stycket också. Personlighetstester ger en fingervisning om vad man har för utgångsläge, sedan gäller det att jobba med det man har på ett intelligent sätt. Tack.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Rekl3M:

Man kan ju faktiskt spela enbart för att det är roligt och att man mår bra av det :)?

Skrivet av Jonny Myran:

Vad uppnådde du med öldrickandet? Vad ska du med det till? Vad producerade du genom att se på Sopranos?

Själv lägger jag ingen vikt vid vilken veckodag det är eftersom mitt arbete inte kräver det. Ikväll blir det nog en öl med Final Fantasy XV framför datorn. Det leder dock bara till välmående och några mycket underhållande timmar, så det är väl egentligen värdelöst.

Självklart, det var inte riktigt så jag menade.
Vad jag menar är att jag, personligen, inte anser att underhållningen i sig, i förhållande till tiden det tar att bli bra, inte gör de värt det. Det är inte detsamma som att påstå att det är en generell sanning - bara en personlig åsikt. Tråden heter ju trots allt "Vad är du för en människa?".

Visa signatur

---

Permalänk
Medlem

Jag går o sätter mig och håller mig undan alla andra männsikor tills helgen är slut jag gillar ensamheten.

och for the record jag är vad TS kallar en sk "efterbliven asperger-människa"

Visa signatur

I7 6700k - Palit gtx 1070 jetstream - Noctua nh-d15s - asus z170 pro gaming - evga supernova g2 750w - samsung 850 evo 500gb -fractal design define r5 - 3x noctua nf-a14

Permalänk
Medlem

Jag brukar vara rätt så slut efter jobb/plugg i veckorna. Helgen är min uppladdning. Försöker ofta att somna hyfsat tidigt på fredagen, spelar/kodar resten av helgen. Ibland träffar jag mina vänner, dricker några folköl och pratar strunt.

Jag trivs ganska bra just nu, har några få men kravlösa vänskapsrelationer och en väldigt förstående sambo. 3 katter har vi också, så jag umgås ju med någon varje dag