Permalänk
Medlem

HTC 10

HTC 10 säljes (http://www.htc.com/se/smartphones/htc-10/). Mobilen är fullt fungerande och väl omhändertagen. Dessvärra tappades den i golvet vid ett tillfälle när den var utan skal. Detta har resulterat i synliga märken i nederkand av ramen på mobilen samt ett lite mindre märke upptill på mobilen. Detta handlar dock enbart om estetiska fel och är inget som påverkar enheten i övrigt. Skärmen är utan skador/repor.

Mobilen har aldrig varit rootad eller fått sin mjukvara modifierad på något annat sätt heller. Mobilen kör Android Oreo 8.0.

På baksidan av mobilen sitter förnärvarande ett skinn från dbrand ("Black Dragon") monterat. Detta går naturligtvis att dra bort av köparen om så önskas.

I försäljningen ingår HTC 10, originalladdare samt två så kallade "Ice View"-skal (officiella tillbehör från HTC). Mobilen levereras i originalkartong.
Mobilen är köpt från Webhallen i oktober 2016. Digitalt kvitto finns om så önskas.

Finns för upphämtning i södra Stockholm. Kan skickas med spårbar post. Men då gäller förskottsbetalning samt att köparen står för frakten.

Bud tas i tråden till denna annons. Eventuella bud som ändå inkommer via PM kommer att publiceras i tråden tillsammans med användarnamn.

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Bjuder 1000:-

Visa signatur

.....

Permalänk

Bjuder 1200 kr + frakt.

Permalänk
Medlem

1250:- möter upp

Visa signatur

.....

Permalänk

1300 kr + frakt.

Permalänk
Medlem

1350:- möts

Visa signatur

.....

Permalänk

1400 kr + frakt.

Permalänk
Medlem

Buden är noterade. Siktar på att avsluta under morgondagen.