Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2014

warhammer 2 låg fps?

hej! nu är det så att jag köpte warhammer för att testa det då det såg såg sjukt kul ut! men då jag startar det så är det super segt i menyn och i spelet?? har inte blivit såhär i något annat spela då jag spelar tex pubg på medium osv och det hjälper inte att ha på lägsta det är fortfarande likadant. har även kollat specs för det och det ska inte vara något problem har någon upplevt samma eller liknande i spelet eller något annat spel??

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Maj 2015

Kan du länka nuvarande spec på dator så man har något att gå på.

Att jämföra med pubg som är rätt kasst optimerat ger inte en så bra jämförelsegrund.

Har du kollat hur CPU / GPU / RAM användningen är när du spelar ?

Var god citera mig så jag vet om ni svarar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlskrona
Registrerad
Mar 2011

Jag har faktiskt precis samma problem med mitt 1070ti och en i5 8600k. Har gett upp att spela spelet på grund av detta.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2014

@chickenowl: allt verkar vara normalt men som nedan skrev så verkar de va något konstigt med spelet bara har gtx 970 och cpu intel i5-4690k

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2014

@Lunkan90: så surt hoppas dem fixar det så man kan få spela

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2014
Skrivet av turtlefiesta:

@Lunkan90: så surt hoppas dem fixar det så man kan få spela

Menar du Total War: WARHAMMER II ?
Jag köpte det på release , nu har jag inte spelat det sedan julas men då märkte jag inte av något lagg.
Själv har spelat Total War: WARHAMMER II på både 6700k/1800x/5820k med mitt 1080/1080ti och det har funkat bra
Edit: Märkte inte av att det är segt eller något lagg

Antec P180 i7 920 4.2GHz Asus p6tSE 24GB Zotac GTX 470 Tagan BZ800W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norberg
Registrerad
Okt 2011

Ja, är det Total War eller Vermintide du menar?

Har du senaste drivrutiner? Testa att köra Windowed/Fullscreen.

|Moderkort: MSI X370 Krait Gaming |GPU: Palit GTX 1080 Dual OC
|CPU: Ryzen 7 1700 |PSU: BF Whisper M 550W |SSD: Samsung Pro 960 240GB
|Minne: 16GB Corsair LPX DDR4 3200 Mhz |Chassi: Phanteks Enthoo Pro
|Datorskärm: AOC Agon AG271QG 27" 1440p 165Hz IPS G-Sync

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2014
Skrivet av ExcZist:

Menar du Total War: WARHAMMER II ?
Jag köpte det på release , nu har jag inte spelat det sedan julas men då märkte jag inte av något lagg.
Själv har spelat Total War: WARHAMMER II på både 6700k/1800x/5820k med mitt 1080/1080ti och det har funkat bra
Edit: Märkte inte av att det är segt eller något lagg

Skrivet av Thumbii:

Ja, är det Total War eller Vermintide du menar?

Har du senaste drivrutiner? Testa att köra Windowed/Fullscreen.

Jag menar vermintide:) och har provat allt de men de är som att det flyter på perfa när det laddar men just innan main menu kommer då hackar det till och blir laggigt

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2014

det verkar bli svinhögt cpu usage när jag startar det vilket känns konstigt

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Feb 2004

Jag kör med ultra settings, det kan fps droppa ibland beroende på vad som är i bild. Däremot så går det ej segt i menyer som du beskriver. Kör du dx11 el dx12

Såg ett test, verkar som att dx12 är ostabilt att köra med.
Testa kör dx11 i fullscreen.

Skickades från m.sweclockers.com

| PG348Q 34"| AC 540 5xNoctua | EVGA T2 850W | Z170 PG | Corsair V 16GB | 950 PRO 512GB | 6700K | GTX 1080 SEA HAWK | Hydro H115i | Windows 10 64-bit | HGST Deskstar Nas 8TB |