GTA V (FiveM) - Brödraskapets RP

Permalänk
Medlem

GTA V (FiveM) - Brödraskapets RP

Hejsan Sweclockers! Det blir lite wall of text här men hoppas ni hänger med ändå.

I och med att 64 slots nu har släppts vill vi på Brödraskapets RP göra en push för att etablera oss som en större server, vi är inte på något sätt nystartade, vi har varit igång relativt länge och har som många andra haft en dipp i spelarantal senaste tiden. Samtidigt syns massa nya servrar ploppa upp som försöker etablera sig. Vi vill inte avskräcka från detta men hoppas att även de som börjat kolla på att göra egna servrar kanske ska samla sig hos oss istället och bygga en bra community där vi kan ha en full 64 slot server som alla trivs på i bästa mån. Vi tror att om alla börjar göra nya servrar så blir det troligen mest icke WL där det blir kaos, vi vill jobba mot att se vad 64slot verkligen kan erbjuda i form av RP över hela kartan.

Vad erbjuder då Brödraskapets Roleplay?

Vi har gjort en satsning på att hitta bra folk för att hantera det som vi tror behövs för att få 64 slot att funka. Vi har två scriptare som antingen jobbar på att göra om befintliga scripts så det funkar som vi vill ha det alternativt göra helt egna till det vi känner fattas. Skulle vi hitta någon vi litar på etc så finns även möjlighet att hjälpa till på denna fronten för att jobba bort buggar etc. som vi märker på vägen i 64 slot då det förmodligen kommer behövas en del nya script för att berika kartan på ett sätt som gör den mer spelbar för 64 spelare. Vår spelarbas bestående av både tjejer och killar är etablerad och har hängt med och påverkat sedan start. Vi lyssnar och anpassar oss i den mån det går.

Vi har även två moddare/mappers som kontinuerligt jobbar på att få t.ex. svenska fordon alt. ändra terrängen på intressanta ställen så det blir bättre för spelarbasen med många idéer som kommer från spelare på våra veckomöten som vi i mod/admin gänget har.

Vi har för närvarande 3 moderatorer och 6 admins som alla är aktiva och jobbar med ingame-relaterade problem så ofta och fort vi kan, väldigt sällan vi inte hinner med ett ärende.

Vad vi har att erbjuda IC är diverse WL yrken som dom vanliga, Polis, EMS, Bilhandel, Mäklare, Mekaniker, Gäng, Vinodlare(test), Taxi, Eventfirma, Advokat, Bank.

Polisen och EMS är aktiva och duktiga, kommer finnas plats i båda nu när 64slot släpps.
Gäng har vi just nu 3 stycken, 2 söker folk och vi planerar att lägga in minst ett gäng till nu när spelarantalet växer.
I övrigt är det som vanligt bara att söka till dom whitelistade yrkena, det kommer ökas i antal anställda på samtliga nu när 64 har kommit.

Om ni efter att ha läst denna text och vill söka till Brödraskapets RP och hjälpa oss och er själva få ett riktigt bra RP och en hel karta av aktivitet så gör ni det på http://www.brodraskapet.nu

Vi kommer läsa och svara på ansökningar rullande. Hela vår staff kommer alla att prioritera detta för att väntetiderna ska vara så korta som möjligt.

Hoppas vi ses.
Brödraskapets Roleplay Staff

Permalänk

Fan är sidan nere? Satt ju och tittade lite igår Var ju så härligt kolla katalogen med bilar.

Visa signatur

Desktop: Geforce GTX 770 | 8gb DDR3 1600mhz | Intel i5-4670k | SSD 120gb | OS Win 8.1 |