Problem med att datorn skriver stora bokstäver där jag inte vill ha dem.

Permalänk
Medlem

Problem med att datorn skriver stora bokstäver där jag inte vill ha dem.

Hej allesammans, jag har ett problem att datorn skriver stora bokstäver där jag inte vill ha dem.
Det gör att jag får gå tillbaka och sudda ut dem och ersätta dem med en liten bokstav vilket minst sagt är både störande och tidskrävande, speciellt när man chattar och vill skriva snabbt till personen man skriver med.

Ett snabbt exempel:
"Hello babe.

I just Wanna tell you How much i love you and That nothing can Kill my love For you."

Så blir det alltså för mig och jag vill få bort det, för om jag vill ha stor bokstav så vill jag ju få bestämma den saken själv, inte att datorn skall göra det åt mig och dessutom misslyckas totalt med det.

Är det någon som vet vad det beror på?

/Lifooz

Visa signatur

Deepcool Matrexx 30 & MSI Z87-G43 Gaming!
Intel Inside Core I7 4790K med AMD Radeon R9 390!
Rubbet strömförsörjs av Corsair RM750X!

Permalänk
Avstängd

Är det globalt eller bara i vissa program?

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Kommer stora tecken medans du skriver ordet eller efter när ordet är färdigskriven, det kan vara någon språk eller nations-tillägg i din app som är aktivt och 'hjälper till'... (ja, sådant gör mig också vansinnigt då det ofta inte finns någon tydlig väg hur man stänger av sådant, och varför ha det igång alls defaultmässigt ??)

är det globalt och kommer tex. stora T när du trycker ned knappen innan det sett hela ordet oavsett vilken app/program så kanske du har fått någon skit in i datorn som jäklas med dig, sådant har hänt förr med olika fulhack redan på den tiden man körde med TTY-terminal - och då också en potentiell möjlighet med keylogger även om sådana med onda avsikter inte vill avslöja sig på det sättet - men finns synlig skit så finns det lätt mer osynlig skit.