Permalänk
Medlem

Skins WTF??

Vem bryr sig om skins? på vapen, på kläder? på allt skit som finns .. skin på en cool kniv?? menförihelvete vem bryr sig...
BF1 --- är helt översollat med skins.. vem känner " wow jag får ett nytt utseende på mig själv som jag aldrig ser"
VEM sitter uppe och tragglar på för ett sketet skin?

PLZ förklara..

Permalänk
Medlem

Här är det väldigt enkelt:
1. Du får betala för spelet, alla mini expansioner, du MÅSTE helt enkelt betala för att spela spelet fullt ut.
2. Du betalar en gång för spelet, du kan köpa vapen som i stortsett är omöjliga att låsa upp genom att enbart spela. Om du inte spelar 12h per dag.
3. Du betalar en gång för spelet, det går att köpa vapen, du kan även låsa upp vapen men det tar säg 10h-50h beroende på hur bra du är, per vapen.
4. Du betalar en gång för spelet, du KAN köpa skins till ett spel du älskar, för din anledning, kan vara 1 av 1000, inget måste, men du kan om du vill. Inget som påverkar dina skills eller möjligheter att döda.

Finns även några versioner där spelet är gratis, men det är mer eller mindre 2-4, fast utan kostnad för spelet.

Lätt val för mig iaf, jag gillar skins normen som kommit till spel, ger mycket pengar till utvecklarna och jag behöver inte lägga 5000kr på ett spel för att få alla gubbar eller vapen, det räcker ofta med några hundra.

Visa signatur

*Citera för svar*
Work smart, not hard.

Permalänk
Medlem

Jag har inget emot skins. Kan vara roligt att ha något som ser lite mer najs ut än default. Jag köper sällan skins nu för tiden eftersom jag har så jag klarar mig på de spel jag spelar. Där ligger jag nog runt 4k i värde på skins.

Hade skins helt plötsligt tagits bort hade jag å andra sidan inte brytt mig så mycket. Det är ju spelet jag vill spela men bara därför behöver man inte hata skins. Det är ju inte det ena eller det andra.

Permalänk
Medlem

Jag förstår folk som älskar skin, jag gillar det med! Battlefield 1 tycker jag även har hittils dom snyggaste skins att få, fast gillar inte iden med battlepack även fast man får ett gratis ganska ofta.

Ser fram emot all "customization" i Battlefield V.

Visa signatur

Punch a fish make a wish

Permalänk
Medlem

skin är mer som en valuta än att klä vapen etc

Permalänk
Medlem

Jag gillar skins, men skulle aldrig betala riktiga pengar för det.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Bryr mig inte det minsta om skins. Folk som betalar tusentals kronor eller harvar i timme efter timme för att få ett har jag noll förståelse för.

Visa signatur

i7 8700k – Scythe Mugen 5 Rev.B-kylare // Galax RTX 3080 SG // 16GB G.Skill DDR4 3200 // Corsair RM750i // Phanteks Eclipse P400 TG

Permalänk
Medlem

Betalade för skin en gång och det var i Overwatch när man kunde köpa ett rosa skin till Mercy (min main) där pengarna gick till bröstcancerfonden

Visa signatur

"if you remain a fool, living a life of pain will be your reality"

i5 8600k @ 4,8 Ghz - NZXT kraken x52 - Asus Rog Strix z370-h -Corsair Vengeance Led 2x8gb 3000Mhz -Asus Rog Strix 3070 TI OC - EVGA Supernova G3 750w - Phantek Eclipse P500A - LG 27'' UltraGear 27GL850

Permalänk
Medlem

Hur kan man ens störa sig på att det finns skins?

Visa signatur

Grubblare

Permalänk
Medlem

Skins är helt klart för mig en bra lösning på MTX-problem, sålänge de håller sig 100% kosmetiska. Ser ingen anledning till varför man skulle ogilla skins, jämfört med ex. Vapen eller karaktärer..

Visa signatur

Citera mig gärna vid svar (:

Permalänk
Medlem

Jag gillar idén med skins även om jag själv sällan köper för pengar. Vissa spel går lite väl långt och skapar dyra skins där bara lite färger skiljer vilket gör att skins-butiken i spelet känns överfylld med skit. Men annars tycker jag ofta skins ger ett fräscht intryck där man kan sätta sin personliga stil på sina karaktärer.

Permalänk
Medlem

Trevligt med så många svar det finns inget rätt eller fel bara olika vinklar och smaker.
Det jag hängt upp mig på är att när jag harvat och kämpat ett tag så får jag en krigskoffert.. som innehåller ett par klistermärken jag kan smeta på något.. har jag slitit och tragglat vill jag ha ett nytt vapen.. eller något bättre en ett plain simple visuellt tillägg.. det är ju ENBART det i BF1...

Permalänk

Tycker det är helt ok som det är i BF1, där man kan få crates bara av att spela (och där det inte kostar att öppna dem som i CS). Tycker det är bra att det inte ger någon färdel alls på gameplay. Hade ju kunnat bli lite orättvist annars