Permalänk
Medlem

Köpråd ny speldator ~20k

Hej!
Har inte spelat särskilt mycket på minst ett par fem år nu, men är riktigt sugen på att komma igång igen. Har noll koll på vad som är bra nuförtiden och om jag ska vara ärlig så visste jag nog inte så mycket förr heller.

Söker en framtidssäker gaming dator för ex. WoW, Wacraft III (reforged), CS:Go och kommande spel osv. Vill även ha möjlighet att kunna streama om behovet skulle finnas.

Föredrar inet/annan sida som kan bygga ihop den åt mig, eftersom att jag är lat och vill bara att det skall fungera direkt.

Tack på förhand!

Edit: Har kvar en BenQ XL2411Z behövs även den uppgraderas?

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem

@hg:
Säkerligen, tycker att det ser ut som ett bra ihopplock, men som sagt så är jag extremt bakom. Har inte köpt nytt sedan GTX690 tror jag. Uppskattar hjälpen!

Permalänk
Medlem

@Naebliss:

Tja!
Här har du en som jag själv skulle köpa. Du låter inte som att du nånsin ska överklocka o sånt, du vill ha en dator som är fixad o klar att köra med bra prestanda, men även kunna uppgradera i framtiden, då är denna perfekt.

https://www.inet.se/produkt/b1037722/kettle

Det är bra ljuddämpat Chassi med usb c (snabbare överföring av usb) och riktigt bra luftflöde.
Processorn räcker mer än gott och väl för dina behov och är riktigt bra för spel.
Sen la jag till en bra processorkylare åt dig (viktigt).

Grafikkortet är helt okej och har en recension här på Sweclockers, https://www.sweclockers.com/test/26421-msi-geforce-rtx-2070-a...

Lycka till!

Lade till mer info.
Permalänk
Medlem

@kettlebell:
Tack för förslaget! Uppskattas. Ska försöka läsa på lite om komponenterna.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Naebliss:

@kettlebell:
Tack för förslaget! Uppskattas. Ska försöka läsa på lite om komponenterna.

Det är bra! Alternativt kan du ju köpa ett grafikkort separat på en rea, som nu till exempel, singles day rean eller black friday, det är vad jag hade gjort för just grafikkort var dyrare hos inet. Du kan beställa den datorn jag visade från inet utan grafikkort, tar ändå ungefär 7-10 dar för dem att sätta ihop det hela. Under tiden kanske du hittar ett bättre kort nånstans billigare. Det är hur enkelt som helst att installera ett grafikkort själv förresten, alla kan göra det och det tar typ 5 minuter max.