Permalänk

Inet Fraktstrul?

Undrar om de bara är jag som haft problem med Inet? Beställde dator i delar i Måndags och de packades och skickades inte förens jag ringt och påpekat det i onsdags förmiddags. Sedan när allt kommer ikväll så har de glömt att skicka med chassit då jag har fått de tre paket som jag har fått kolinr för och har inget mer kolinr från Inet. Har de då glömt att plocka varan ifrån lagret helt? och ja den finns i lager enligt hemsidan.

Mvh

Permalänk
Medlem

Ring och hör med dem imorgon vettja

Permalänk
Avstängd

De kanske inte fick plats med chassit i transporten och tar det i nästa transport?

Permalänk

Känns ändå lustigt då chassit borde komma i ett eget "paket" så borde jag fått ett kolinr till den lådan om den varit packad och skickad.

Permalänk
Inet
Skrivet av Jeppsson1991:

Känns ändå lustigt då chassit borde komma i ett eget "paket" så borde jag fått ett kolinr till den lådan om den varit packad och skickad.

Hej Jeppsson,

Vi har nyligen flyttat vårt centrallager vilket innebär att vi, under inkörningsfasen, har en leveranstid på 1-3 dagar; detta utöver den höga belastning som ligger under denna årstiden. Lagerflytten gjordes i syfte att kunna snabba på vår leveranstid för att få ut varor ännu snabbare än vad vi gjort tidigare vilket vi ser god potential till att uppfylla så snart vi kommer ur de problem som vi för närvarande upplever.

Större varor som är lite för stora för att packas ner tillsammans med andra varor, även kallat storgods, skickas oftast separat vilket under perioder som den vi nu befinner oss i kan leda till att paketet skickas en dag senare än resterande varor på ordern.

Du får gärna kontakta oss över PM med dina uppgifter så kan vi hjälpa att se över leveransen

God jul och gott nytt!

Visa signatur

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Discord
Instagram