Permalänk
Medlem

Extern mic för spel.

Som titlen lyder så är jag ute efter att skaffa en mikrofon till min setup och är väldigt okunnig i vilket som är bäst. Kommer användas främst till snack med kompisar i t,ex discord samtidigt som man spelar. Har varit inne på en Modmic men vet inte om det finns bättre alternativ eller dess kvalité. Det känns som att en t,ex en blue yeti mic eller liknande kan bli lite klumpig. Tar en extern mic upp mycket plats? då kanske man måste köpa ett mic ställ även. Vill inte att det ska kosta skjortan heller. Tänkte mig runt tusenlappen men kan gärna vara billigare om det finns ett alternativ. Tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Min son (15y) kör med en Blue Snowball och för spel/streaming gör den ett kanonbra jobb. Yeti är några snäpp bättre ändå såklart men lite mer skrymmande.

Har du ändå budgeterat för det så är nog något sådant väl investerade pengar.

Visa signatur

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Permalänk
Medlem

Köpte själv en Razer Seiren som kommer med ett ställ och inte tar upp särskilt mycket plats. Den har hittills fungerat riktigt bra.

Visa signatur

7800X3D//4090
MINT XFCE // W11 🤮