Biowares onlinerollspel Anthem får gameplay-video

Permalänk
Medlem

Ser extremt kaotiskt å barnsligt ut. Som 12 åring hade ja säkert varit överlycklig ..

Skip.

Permalänk
Medlem

Såg ganska hektiskt ut, men de har förmodligen valt ett uppdrag som är fast-paced för att få med så mycket som möjligt på kort tid.

Kan väl dra lite paralleller med Destiny, men egentligen inte så jättemånga, Anthem verkar exempelvis bero mer på förmågor än att skjuta (vilket jag tyckte såg sköjj ut), samt att slagfältet även bygger på höjd, vilket skiljer sig från Destiny.

Microtransaktionerna ska ju omfatta enbart visuella aspekter, vilket är helt och hållet OK.

Sen kan man ju spela single-player om man vill (men måste vara online verkar det som, vilket kan ifrågasättas). Men spelet är ju designat för coop, vilket bl.a visar sig i att ingen multiplayer finns, detta tyder på att de har ett klart designmål med spelet och det är positivt om något.

Jag hoppas att spelet blir bra, men håller mig förmodligen till februari lite beroende på hur polarna gör. Men till skillnad från många negativa one-line kommentarer så tror jag nog ändå att det kan bli bra.

Visa signatur

You have earned my respect and my friendship.

Permalänk
Medlem

Ser väldigt generiskt ut, ungefär vad man kan förvänta sig av AAA numera. Jag räknar kallt med att Anthem kommer vara ett halvpolerat spel vid release, med tunt innehåll och där allt riktigt häftigt är låst bakom season pass, loot boxes eller vad fan det kan nu vara.

Trist att spelets enda egentliga gimmick är typ iron man men en sämre iron man.

Visa signatur

Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings.

Permalänk
Medlem

Nä, det där ingav inget förtroende alls. Förstår inte alls det eviga, urusla, röstskådespeleriet heller. Väljer varje spelare en "personlighet" eller något som har en röst och typ 1 miljon lines för story missions eller? För såg ut som tre spelare som game:ade ihop men rösterna var ju inte deras egna coms direkt (och hur ska man kunna ha eget tjöt om ens karaktärer tjattrar på konstant?). Ser ut som ett single player spel med forcerad multi player. Som om de velat göra ett nytt Sci-Fi RPG men fick fett nej från pappa EA om det inte är 100% online och pushar co-op/multiplayer till max.

Jätte jättebesviken faktiskt.

Permalänk
Medlem

"Sugen" ? Nej, why? 1. EA Origin. 2. EA.
EA tvingade BioWare senast att ta ME Andromeda från idé till färdig produkt på 1 år, något många vet inte är möjligt, varpå BioWare bad EA om förlängning, något de till slut fick och kunde därmed få färdigt själva spelet, men hann aldrig med bug-testing, stabilitets-testa eller ens "polera" spelet, något i regel är ett måste för att spel ska kunna ses som funktionella, EA tvingade fram ett spel flera år i förväg ifrån vad tidsramen vanligtvis är för att få ihop ett helt spel. Spelet visade sig vara ett fiasko trots det egentligen hade sålt i miljontal, "fiasko"delen var ifrån EAs åsikt då spelet inte hade sålt till deras finansiella förväntan, och smällen ja det fick ju BioWare dev-teamen ta, med flera som fick sparken och en rejäl downsizing av BioWare.

Till sist så ja EA Origin, vill EA sälja till fler så kan de släppa sina spel på Steam eller diverse bättre plattformar, men greedy corporate som är EA, nej de SKA klämma så mycket ur varenda spel de kan, ur varenda konsument de kan.

Visa signatur

John

Permalänk
Medlem

Tycker bara att det ser ut som en dålig version av Warframe.
De är lite för sent ute, Digital Extremes har hunnit tweaka och förfina sitt spel sedan 2013 och är långt framför detta i flyt.

OT. Förstår inte alls hypen över Destiny 2, spelade från launch på PC och var väldigt besviken, kändes mer som ett console-spel.

Visa signatur

// wantez

Permalänk
Medlem

Kommer väl bli ännu ett halv färdigt spel som hade potential...

Permalänk
Medlem

gud vad alla är positiva...

Visa signatur

^^^
@¿@
o

Permalänk
Avstängd

Ser inga som helst likheter mellan Anthem och Destiny så som många nämner... Det här ser mer ut som Warframe samt "sponge" shootern Division.

Kan inte fatta att de har valt att visa "health bars" på mobsen, pajjar hela inlevelsen i spelet.

Har inte bra erfarenhet av Bioware samt EA. Bioware lovade allt och lite till inför releasen av SWOTR och sen i realiteten så var det rena skiten. Snudd på scam.

Kommer dock att prova spelet via Origin Premium tjänsten.

Permalänk
Medlem

Nice

Skickades från m.sweclockers.com