Define C + Asus B450-F, Främre hörlursuttaget verkar inte funka / reagera

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2004

Define C + Asus B450-F, Främre hörlursuttaget verkar inte funka / reagera

Hej!

Har ett Fractal Design Define C chassi och ett Asus B450-F moderkort.

Allting SKA vara kopplat som det ska.

Dock reagerar inte inställningspanelen när jag sätter lurar i hörlursuttaget. Inget.

Något jag missat? Kan ju koppla in lurarna i högtalarna, men ibland vill man kunna växla snabbt (utan att ta ut lurarna).

Idéer?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2016

Har du någon voltmeter så att du kan mäta ifall kablarna har gått av?

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2004

Tyvärr inte, men har heller inte brukat våld mot dem. Skulle vara om de var kassa från start.

Men jag fattar inte...får inte ens upp hörlurar i ibland ljudenheterna? Provade att ända i Realtek-kontrollpanelen (ljudikonen ni vet) från HD audio fron panel (något sådant) tilll realtek Front panel. Då blev ikonen för den ingången grön, men detta oavsett om det satt lurar i eller ej. Fortfarande inte ljud heller, så jag gick tillbaka till hur det var innan.

VAd kan vara fel mer? Så trött på dessa krångliga ljudinställningar.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2004

Verkar som andra har problem med vissa av sina front-audio-kretsar (i brist på bättre beskrivning). I alla fall: Ska testa en ny sådan från tillverkaren. Kan ju ha lossnat något, nog inte den starkaste delen i datorn, nej. Å andra sidan har jag inte varit där och dragit...men men...kan ju varit fel från tillverkningen.

Ingen mer som stött på detta med samma chassi?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2004

Uppdatering!

Har nu fått ny del från chassi-tillverkaren. Allt frid och fröjd, funkar som det ska! =D