Söker äldre defekta smartphones (även ickedefekta)

Permalänk
Medlem

Söker äldre defekta smartphones (även ickedefekta)

Håller på med ett projekt då jag behöver några äldre smartphones att jobba med. Söker därmed mobiler som åtminstone kan visa bild, även om skärmen är sprucken och touch ej funkar. Även os runt android 4-6 (jellybean, kitkat, lolipop, marshmallow).

Söker mobiler i stil med samsung s5, oneplus one osv.

Så har ni någon äldre mobil som ligger och skräpar så skicka info om den så kan jag göra ett erbjudande till er. Men upp till ca 400kr.

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Har nog en Motorola G4 någonstans.
Kom med bud om intressant

Permalänk
Medlem

Kanske lite nyare än du hade tänkt dig, men jag har en Essential PH-1 liggandes med en längre spricka i skärmen (ser ungefär ut som att man har lagt ett tunt hårstrå diagonalt över skärmen.) I övrigt är telefonen i mycket bra skick och fullt fungerande. Skicka gärn ett PM om du (eller någon annan!) är intresserad.

Permalänk
Medlem

har LG G3, skärmen är hel men visar artefakter ibland, nåt problem med hur skärmen sitter eller nåt tror jag. touchen funkar.

Har även en spräckt s7, skärmen död.

Permalänk
Medlem

Jag fick morsans gamla telefon som har gett upp. Det är en Samsung Galaxy S3 I9300.
Den verkar ha sjabblat till partiitonstabellen så den har (antagligen) inget os som den kan starta. Det går att ansluta till den med Odin men allt jag försökt göra med Odin misslyckas. Skicka ett PM ifall det är intressant.