Artikel 13 Den kompletta Internet Censuren.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
här..
Registrerad
Jun 2006
Skrivet av Laffe:

Du som privatperson kommer inte påverkas på något sätt. Vad som är och inte är tillåtet för dig ändras inte alls. Det är plattformar och företag som är påverkade. Indirekt kan ändringarna leda till striktare uppladdningsregler för användare av sådana plattformar, samt automatiserade system som rensar material (egentligen inte i större utsträckning än vad som redan sker idag på youtube, men fler plattformar kommer ha likvärdiga system). Delning direkt mellan dig och en annan privatperson är helt oberört.

Nästan allt du hört om lagändringen är okunskap och propaganda. Om någon länkar något från Julia Reda så kan du ignorera dem. Hon har ingen som helst koll på frågan utan är en reaktionär alarmist, hennes tolkning av lagtexten är näst intill pinsam och är ibland raka motsatsen till vad som står i lagen.

Jag kan inte förstå hur någon på allvar kan anse Julia Reda som en bra och oberoende källa av information i det här fallet. Som att Piratpartiet inte har en egen agenda när det kommer till upphovsrättslag ...

Eller att folk argumenterar att det är shady att de röstar flera gånger, som att man bara har en chans att lägga fram sitt lagförslag och får man nej i en enda omröstning så är det bara att ge upp, det blir inget.

Skickades från m.sweclockers.com