Riksdagen klubbar höjning av kemikalieskatt

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Flen
Registrerad
Jul 2001
Skrivet av kisumisu:

Nja svt har väl själva valt varför skulle det då stå content from svt?
Dock förstår jag ej varför dom valt göra såhär.
Så det helt ok visa svt program utomlands men ej i Sverige var dom ursprungligen sändes...mysko.

SVTs egna program innehåller musik från tredjepart och deras egna eller samproducerade innehåll.

Det du har screenshots på är piratmaterial på typ YT, självklart blockerar de material någon snott! SVT kontrollerar inte YT, därför kan det se olika ut i olika länder. Det har med plattformen att göra.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gigabyte
Registrerad
Aug 2008
Skrivet av Frispel:

Nu var det bara det att det handlar om en skatteväxling, dvs man höjer skatten på ett ställe för att sänka den på ett annat. Det står faktiskt rätt tydligt i artikeln.
I praktiken är alltså inte tanken att dra in mer pengar till staten, utan att helt enkelt höja skatten på vissa områden och sänka på andra.

Visst, men det lär inte vara jättemånga som beställer exempelvis vitvaror från utlandet, de flesta kommer nog fortfarande att handla inom landets gränser. Jag handlar det mesta nätet och tittar även på priser i tyskland mfl när jag undersöker var det är billigast. Men vissa saker vill jag faktiskt köpa från en fysisk butik vilket gör det lite knöligt om jag ska handla från utlandet

Du får börja med att leta upp din produkt på nätet och sen vet du vart din nästa semesterresa går. Sen är det bara att handla i butiken.
Fast själv så sitter jag hellre hemma och beställer över nätet. Varifrån den kommer har inte så stor betydelse bara priset är bra. Kan man sen ta av tjuven staten några kronor så är det inte fel.