FX 8350 + Asus Aura RGB Moderkort + 8GB RAM + Kylare!

Permalänk
Medlem

FX 8350 + Asus Aura RGB Moderkort + 8GB RAM + Kylare!

Hej Hej!

Har lite överblivna grejer som ska säljas, det är en FX 8350 CPU med ett Asus Aura RGB moderkort med 2x4GB DDR3 ram stickor (8GB totalt) i hastigheten 1600.

Kommer med stock kylarn, IO plåt och originalförpackningen till moderkortet!

Tänkte mig 800:- inkl frakt eller 700:- för den som vill hämta (Finns i Partille) eller bud.

Har bara goda omdömen i referenstråden.

Betalning: Swish.

PS: moderkorts brickan på bild följer ej med, men om någon verkligen vill ha den så är det 100:- på den.
Hämtas det så kan man få med lite otestade prylar (som har varit fungerande sist vid bruk) så som lite mindre DDR3 stickor och en p67 mobo.

Ha det gött!

MVH Simon/AnyR3

Läs hela annonsen här

Permalänk

500 hämtar

Permalänk
Medlem

@AnyR3: 600kr + frakt.

Visa signatur

If it works, it works.

Permalänk
Medlem

700 kr. och hämtar

Permalänk
Medlem
Skrivet av Adam2015:

700 kr. och hämtar

Taget, skickar PM!

Välkommen!

Permalänk
Medlem

Jag avstår ifrån köpet tack jag hittade något annat

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Pajsaren ovan, @Adam2015 , drog sig ur affären, så grejerna finns kvar till dem jag föregående nekat eller nya spekulanter!

OBS: Dock om ni är intresserade, säg gärna inte att ni är en "seriös köpare", bestämmer en tid med mig, skicka en hundring när jag varit tydligt med att om man ska reservera för att hämta dagen efter vill jag ha hela summan och välkommnat dig hem till mig, förtydligt och tagit fram alla extra otestade grejerna och packat ihop resten av paketet i originalförpackning. Ringer upp mig på min telefonen och jag förtydligare återigen att det är hela summan som gäller, då jag har haft spekulanter som kan komma idag. Bestämmer en NY tid, reserverar hela min kväll för att låta dig köpa grejerna och betala när du fått det i handen och därmed nekar andra intresserade. Säger sedan att du kommer dra dig ur om du inte få testa allting på plats, och för guds skull kräv inte sedan tillbaka pengarna, avbokar allt, slösa min tid och kväll när jag erbjudit dig att du kan med full förtroende köpa sakerna och de fungerar och full testade innan försäljning och erbjuder om du tar med dig en bootbar disk så lånar jag dig min lägenhet, en skärm och ett grafikkort efter köp så du kan få testa det på plats.

Om du inte tänkt göra precis det, är ni varmt välkommna!

Permalänk
Medlem

Såld till @morronrost ! Tack alla för visat intresse!

Permalänk
Medlem

AnyR3.
Jag är seriös köpare o Swishad 4 honom 100 kr handpenning och kommer överens att hämta imorgon. Sen jag ringde honom o han säjer att jag måste betala hela pengar idag o att jag får Inte prova på plats innan köpet.
Han svarar såå när jag frågade om det går att bara kopla och se om vi får ett post!!!
((Det gjordes innan försäljning, allt är nerpackat och framlagt. Har ingen möjlighet att koppla upp det för tillfället, du får ta mitt ord för det helt enkelt, vi har gjort affär innan såg jag och folk har bara varit nöjda med mig om du kollar referenstråden, du behöver inte oroa dig.

Skulle det vara något så är det bara att kontakta mig efter affär.))
Så för mig jag vill inte blir lurad och det som jag förstår när man säger swisha först allt. Och kan inte testas

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Ge dig, varför skriver du i en avslutad tråd, go ahead, länka hela PM och sms konversation och så får vi se hur "seriös" folk tycker du är haha